Én írtam a csókolomot. Ugye nem mindegy, mikor találkoztok. Nálunk férj késői gyerek, anyós közel 70 volt, én 20 éves. Ő egy más generáció. Anyámék 10 - essel fiatalabbak, hallani se akartak magázódásról. Az egész családban csak a 3 meny magázta anyóst, mindenki más tegeződött. Ugye ez már előrevetít egyfajta viszonyt.
máj. 22. 06:10
32/37 anonim válasza:
Én is csókolomot írtam.
Én direkt köszönök így, mert egyszer hallottam, ahogy a dédinek panaszkodik, hogy mennyire öregíti, ha csókolommal köszönök.
Baszki, akkor nem kéne megsértődni, hogy tegezem ha megengedi.
máj. 22. 08:04
33/37 anonim válasza:
Az én anyósom nagyon kedves, de annál furább. Amikor először találkoztunk, akkor még nem volt az anyósom ugye, de akkor napszaknak megfelelően köszöntem neki mindig, ő persze tegezett. Majd egyszer szóvá tette, hogy jobban tetszene neki, ha csókolommal köszönnék, mert ez a napszaki köszönés olyan hivatalos neki. Én alapból nem szeretek csókolommal köszönni, mert nem szeretnék senkit megcsókolni. Így egy idő után megelégelte és mondta, hogy inkább tegeződjünk, mert ennél még az is jobb.
máj. 23. 01:46
34/37 anonim válasza:
Udvozlom nagysagos asszony!
máj. 23. 03:22
35/37 anonim válasza:
Szia
máj. 23. 21:08
36/37 anonim válasza:
Sziázunk és nagy ölelés.
A harmadik találkozáson tegeződtünk össze, addig oda-vissza magázódtunk. Nagyon jó a kapcsolatunk, nagyon szeretem a férjem szüleit, sokat segítenek és ők is szeretnek engem.
A férjem az apukámmal csak sokára tegeződött össze, ami érthető is, mert apukám is, a férjem is exkatonák magas beosztásból. Most már bizalmas a kapcsolatuk, tegeződnek. Anyám hálistennek már nem az életünk része, de őt azonnal tegezni kellett a férjemnek, ami nagyon feszélyezte, amúgyis túl bizalmaskodó volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!