Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósotoknak hogy szoktatok...

Anyósotoknak hogy szoktatok köszönni?

Figyelt kérdés
máj. 20. 12:55
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
69%
20 igen, sziával. Csókolom, Lilla néni. Szia, Nóra.
máj. 21. 00:54
 22/37 anonim ***** válasza:
20. Mikor jönnek, akkor Csókolom, szia Józsi (ő az új hapsi) anyós: sziasztok (gyerekek ezt nem mindig teszi hozzá)
máj. 21. 06:11
 23/37 anonim ***** válasza:
Csókolom
máj. 21. 07:09
 24/37 anonim ***** válasza:
49%
De sok elegáns, régies válasz van! Én sziával, és a mi szitunkban fura is lenne a csókolom, jó napot, néznének egyet hogy viccelek biztos. 28 vagyok.
máj. 21. 09:11
 25/37 anonim ***** válasza:
59%
Nekem megengedték anyósék hogy tegezzem őket, de néha magamtól szoktam magázni is őket. Én szeretek jó napottal köszönni, de van hogy sziázok.
máj. 21. 09:56
 26/37 A kérdező kommentje:
Pont ezért született meg a kérdés, mert lejónapotoztam és nem tetszett nekije.
máj. 21. 10:21
 27/37 anonim ***** válasza:
Szia, vagy jó reggelt.
máj. 21. 10:26
 28/37 anonim ***** válasza:
56%

Ezért utálok sok nálam idősebbet, mert soha semmi nem jó nekik.

Ha udvariasan jó napot kívánok, akkor ne legyek formális.

Ha szia, akkor meg bunkó vagyok.

Fsz kivan - aztán csodálkoznak, hogy az ember pl gyerekként senkinek sem köszön. Gyerekként IS megkaptam - és nem csak én - ugyanezeket a beszólásokat.

Felnőttként már nem érdekel, nem veszem magamra, max megcsóválom a fejem, de gyerekként nagyon szr volt. Sohasem tudtam, kit tegezzek kit magázzak, ha NEKI nem felelt meg már neveletlen stb. vagyok.

máj. 21. 10:29
 29/37 anonim ***** válasza:
41%

Exem anyja próbálkozott azzal hogy nekem kötelességem magázni, ő meg lazán letegezett.

Megmondtam neki udvariasan, hogy ezt nem.

Ha nekem magáznom kell őt, mert "elvárja", akkor ő is lesz szíves engem, ugyanis FELNŐTT nő vagyok, nem gyerek, hiába akar gyerekszerepbe tenni.

Na, ezen meg úgy megsértődött, mint a huzat.

Nem érdekelt túlzottan, de azután magázott.

máj. 21. 10:32
 30/37 anonim ***** válasza:
51%

Igen, pontosan, igazad van utolso. Nem ertem, hogy felnőtt nők miert mennek ebbe bele. Vagy magazom es akkor jo napot kivaok, de akkor o is magazzon es o is jo napot kivanokkal koszonjon.

Nem ertem, csokolom, visszafele meg szia???? Ezt csendorpertunak hivjak, borzasztó illetlen, es egyenlotlen. Namost egy konfliktushelyzetben nehez kitorni, ha eleve mar a koszoneskor egy gyerekszerepbol indulsz.

Ennek a csokolomozasnak ki kellene mar kopni a nyelvbol, a gyerekek is köszönjenek jo reggeltel/ jo napottal.

máj. 21. 21:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!