Jó ötlet párom anyukáját köszönteni anyáknapján?
10 hónapja vagyunk együtt párommal, egy hónapja volt szó róla, hogy szeretne bemutatni a szüleinek, és ők is szívesen megismernének.
Most a munka és az egyetem miatt nem igazán van lehetőségem látogatni, ezt megérti párom is, ők is. Annyira nincs szabad percem, hogy május elején haza sem tudok menni a saját anyukámhoz sem.
Korábban kétszer váltottunk már pár szót messengeren a párom anyukájával, ezt ő kezdteményezte, ebből egyszer a karácsony volt. Ha beszélnek a fiával és ott vagyok érdeklődik felőlem, köszön nekem is.
A kérdésem az lenne, hogy így "ismeretlenül" túl sok lenne köszöntenem anyáknapján (megköszönni neki a csodálatos fiát)? Nem szeretném ha túl soknak, "műnek" nyalizósnak tartanának emiatt. Nyilván semmi extra. Csak egy kis üzenet formájában gondoltam.
22-23 évesek vagyunk párommal, ha ez számít.
Még csak jártok, nem is ismered a szülőket és anyák napján köszöntenéd?
Érzed milyen gáz?
Majd ha lesz közös gyerek akkor az ő nevében megveszed a virágot.
De addig mindenki köszöntse a saját anyját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!