Mit készíthetnék anyáknapjára anyának?
Az a helyzet h már alig van idő és nincs időm megvenni az ajándékot mert falun lakom és itt nincs valami nagy kínálat.
Valami nagyon ötletesre gondoltam de nem tudom mi legyen az :) léci segítsetek :) köszönöm előre is :) 13/L
Én anyaként egy csokor orgonának és egy kisfiam által elmondott versnek örülök a legjobban.
Ez nem arról szól, hogy mit tudsz venni, hanem arról, hogy köszönetet mondj édesanyádnak. Pár jó szó szerintem épp elég
Én készítettem egy mutatós kis ajándékkártyát (kartonpapírt vágtam méretre, írtam rá verset, ragasztottam rá csipkét meg gyöngyöket és voila) meg majd aznap reggel átszaladok a virágboltba és veszek neki pár szál tulipánt (ez a kedvenc virága, de ha falun laksz, szedhetsz is:)) és meglepem ágybareggelivel. Idén ez lesz.
Te esetleg süthetnél sütit. Nekem van egy tuti receptem, amihez nem kell sok minden, és pofonegyszerű. Le is írom.
Hozzávalók:
* 1 zacskó Vaníliapudingpor
*100g margarin
*100g cukor
*1 zacskó vaníliáscukor
*1 csipet só
*2 tojás
*4 evőkanál tej
*250g liszt
*3 teáskanál sütőpor
*Esetleg csokireszelék a tésztába
*sütőpapír
Elkészítés: Öntsd a hozzávalókat egy tálba és keverd össze robotgéppel. Ha csokireszeléket is akarsz használni, önts bele abból is. Bélelj ki sütőpapírral egy tepsit, és tedd rá evőkanalak segítségével a tésztát úgy, hogy később kis kekszeket kaphass. Süsd meg ezeket 2009 fokon ilyen légkeveréses üzemmódban, és kész. Ha még díszíteni akarod őket, akkor 150g porcukrot keverj el 2 evőkanál forró vízzel csomómentesre. Ebből tehetsz a kekszekre, és esetleg szórhatsz bele pici dekorcukrokat vagy maradék csokireszeléket. De lehet kapni a boltokban már konyhakész állapotban pici tubusos színes krémeket, amivel rajzolhatsz, írhatsz a sütire.
Sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!