Jó ötlet párom anyukáját köszönteni anyáknapján?
10 hónapja vagyunk együtt párommal, egy hónapja volt szó róla, hogy szeretne bemutatni a szüleinek, és ők is szívesen megismernének.
Most a munka és az egyetem miatt nem igazán van lehetőségem látogatni, ezt megérti párom is, ők is. Annyira nincs szabad percem, hogy május elején haza sem tudok menni a saját anyukámhoz sem.
Korábban kétszer váltottunk már pár szót messengeren a párom anyukájával, ezt ő kezdteményezte, ebből egyszer a karácsony volt. Ha beszélnek a fiával és ott vagyok érdeklődik felőlem, köszön nekem is.
A kérdésem az lenne, hogy így "ismeretlenül" túl sok lenne köszöntenem anyáknapján (megköszönni neki a csodálatos fiát)? Nem szeretném ha túl soknak, "műnek" nyalizósnak tartanának emiatt. Nyilván semmi extra. Csak egy kis üzenet formájában gondoltam.
22-23 évesek vagyunk párommal, ha ez számít.
Jézusom nem 😅 nem jó ötlet.
A párod majd felköszönti őt anyák napján.
Te köszöntsd a saját anyád.
Anyósomat aki baromi jó fej és imádom soha nem köszöntöttem anyák napján.
Köszönti a férjem meg a gyermekeink.
Akkor köszönteném ha már régebb óta együtt vagyok a párommal és nekem már nincs anyukám vagy rossz a viszonyom vele
És akkor is inkább azért mert betölti azt az űrt amit ez okoz/ott bennem
A csodálatos fiát megköszönni túlzás és szerintem nagyon pozőr :D, de simán megköszönteni, miért ne?
Általában kétfajta ember van, az egyik csak a saját anyukáját (max nagyiját) köszönti, a másik a környezetében lévő anyákat általában. Anyósom pl. az utóbbi típus.
Én emiatt simán megköszöntöm párom anyukáját, sőt, még a nővérét is (cserébe ők is engem, mert a kislánya keresztszülei vagyunk). Én ezt feleslegesnek érzem, megmondom őszintén, de ha nekik jólesik, akkor miért ne tenném? Nyilván nem csinnadratta meg ajándék, csak ha párom hívja őket, akkor én is hozzáteszem, hogy boldogat. Ennyit te is megtehetsz gesztusként, aztán látod, hogy fogadja, tart-e rá igényt.
Hát bemutatkozaskor nem kicsit meredek gondolat anyák napja alkalmából köszönteni a barátod anyját....
Nem Magyarországon élek, nálunk köszöntik az anyóst, a nagymamát viszont nem, így én megkoszontom anyosomat. De elég nevetségesen érezném magam, ha a lányom barátja, akivel kb annyi ideje van együtt, mint te a tizeddel megkoszontene...
Miért kellene megköszöntened?
Ő nem az anyád, sőt, gyakorlatilag csak a barátod anyja, aki amúgy életében nem látott.
Ha beszélnek a fiával és ott vagyok érdeklődik felőlem, köszön nekem is. - mert udvarias és pont semmit nem jelent.
Exem anyja is köszönt nekem mert érdeklődött aztán úgy utált, mint a szrt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!