Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miêrt van az,hogy minden...

Miêrt van az,hogy minden fêrfi az anyja mellett akar lakni?

Figyelt kérdés
Felhozta a pârom,hogy költözzünk, 4 hâzzal odêbb,mint ahol az anyja lakik.Egy barâtnőmnek is erősködik a pârja,hogy az anyja mellê költözzenek.

ápr. 7. 11:37
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
18%

Hol vannak már a régi szép idők, gyerek voltam... Míg anya, apa dolgozott, hol a tatát nyúztam a műhelyben, hol a mama tanított főzni a konyhában. Aztán este a mama főtt bácsival várta a szüleimet, hétvégén inkább a szüleim tettét vettek otthon és szépítették a házat, kertet, szőlőt.... Igaz az anyai nagyszüleimnél laktunk, de akár az apai nagyszüleimnél is élhettünk volna.

Ma meg egyenesen úgy néz a legtöbb pénzéhes nőszemély a többgenerációs együttélést vagy legalábbis szülőkhöz való közellakást pártoló felelősségteljes férfiakra, mint a véres rongyra... Ja hát persze itt a csok meg egyebek, rakja az állam is a gyerekcsináló kisiparisok alá az ingyenkecót...

Egyébként még annyi, hogy amikor idősek és betegesebbek lettek a nagyszüleim, senkiben sem merült fel, hogy berakjàk öket az öregek otthonába....

ápr. 7. 13:07
 22/44 anonim ***** válasza:
20%
Azokat a férfiakat akik egykék voltak, általában nagyon szerette az anyjuk. Azzal hogy odakoltoztok mindig tudna az anyukájáról gondoskodni stb, amikor annak szüksége van rá. Szerintem ezért. Mi is egy házzal odébb fogunk költözni, bár én jóba vagyok anyossal.
ápr. 7. 13:12
 23/44 A kérdező kommentje:
Èn is szeretnèk az anyàmròl gondoskodni,bârmi baj van,òrâk mire odaèrek anyâmhoz,râm nem fog tudnu szâmîtani.
ápr. 7. 13:14
 24/44 A kérdező kommentje:
A nőknek is van anyjuk,akiknek ugyanùgy szüksêgük van,a lànyukra.
ápr. 7. 13:16
 25/44 A kérdező kommentje:
21.es pont,hogy nem pênzêhes,mert nem szűl az anyòs nyakâra.
ápr. 7. 13:19
 26/44 anonim ***** válasza:
88%
Akkor kompromisszum, költözzetek félútra a két szülő közé
ápr. 7. 13:24
 27/44 anonim ***** válasza:
83%
Bele ne menj! Az anyos allandoan ott fog lebzselni es dominalni mindenben, anyuci pici fia ha eddig nem, ezutan foleg nem fog levalni az anyjaekrol, naponta at fog jarni es ott lesz estig. Se szavad, se jogod nem lesz semmi! Csapda! :-/
ápr. 7. 13:29
 28/44 anonim ***** válasza:
77%
Nem akar minden férfi.
ápr. 7. 13:30
 29/44 A kérdező kommentje:
Igen.Ìgy lenne a legjobb.
ápr. 7. 13:31
 30/44 anonim ***** válasza:
76%
Mert anyuci kicsi fia. MENEKÜLJ!
ápr. 7. 13:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!