Miêrt van az,hogy minden fêrfi az anyja mellett akar lakni?
A volt párom az anyáéknál akart lakni amikor nemet mondtam velük szembe lévő házat szerette volna megvenni aztán egy utcával lejjebb nézett házat (kb kert szomszédok lettünk volna) amikor mindegyikre nemet mondtam mert nem szerettem volna ilyen közel lenni elkezdett falukon nézegetni. A baj csak az volt hogy a nagyszülei és szülei közti településeket nézegette. Az én egész családom a másik irányba lakott volna. Úgyhogy normálisan elmondtam neki hogy nem szeretnék ilyen távol lenni az egész családomtól úgyhogy nézzünk olyan falut ami köztes távolság mindegyikünkhöz. Ő bele egyezett, de elmondta hogy egy napunk úgy fog kinezni ő munka után egyből a szüleihez megy aztán majd éjszakára haza jön. Eddigre már eléggé haldoklott a kapcsolatunk úgyhogy inkább nem mondtam semmit. Pár hónap elteltével kiderült hogy megvette az egyik házat abba a faluba ahová én nem szerettem volna költözni. Az indok az volt milyen közel van a szüleihez és a nagyszüleihez is aztán azt is hogy igaz nem tudja én onnan télen hogy fogok munkába járni de majd azt én kitalalom legyen az én gondom🙄
Egy héten belül szétmentünk. Nagyjából 2 héten keresztül írt folyamat hogy ő mennyire szeret neki nem kell más csak én, hogy nélkülem nem tud élni. Mondtam hogy oké volt egy lefoglalt nyaralasunk ahová a szüleimmel mentünk volna menjünk el és kiderül sok mindent el fog mondani hogy bírjuk egy hétvégén keresztül osszezárva túl tudunk e lépni a folyamatos megcsaláson és a hátam mögötti ilyen döntéshozatalon. 10 perc sem telt el és az anyja rám írt hogy én ne zsaroljam a pici fiat. Végleg betelt a pohár mondtam hogy akkor ennyi ha én "zsarolom" akkor itt fejeztük be.
Szerintem ez nagyon jól mutatja hogy az ilyen férfiak és az anyjuk között olyan kapcsolat van amit soha senki nem fog tudni megszakítani, és soha nem lehetsz az a nő az életébe aki lenni szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!