Anyósom engem hibáztat, hogy megváltozott a fiával a kapcsolata. Ez normális? Milyen kapcsolat lehetett ez?
Anyósom elsírta magát, hogy mióta velem van a férjem, azóta a fiával nincs meg az a belsőséges lelki kapcsolat. Állítólag különleges volt az ő kapcsolatuk, ez nagyon hiányzik neki. Engem hibáztat, hogy ez most már nincs és azóta meg is hízott a férjem, az is miattam van szerinte.
Igazából el sem tudom képzelni milyen kapcsolat lehetett ez, mivel én soha nem szóltam ebbe bele és alapból nagyon jónak tűnik a köztük lévő kapcsolat.
Vagyis férjem nagyon felnéz rá, nagyon félti és óvja, mindig beszélnek, szóval nem tudom miben változhatott ez meg…
Valakinek hasonló?!
Érdekes, hogy ezt a problémát apa és lánya között nem hallom sosem.Ha férjhez megy a lány,elköltözik,akkor az apák nem csinálják a fesztivált.
Sok munkatársamtól hallottam és családban is történt viszont a mama -fia gond,mármint a mamácska nem bírta elviselni,hogy a fia önálló életet kezdett,esetleg más városban.
Egyik unokatesómnál majdnem oda vezetett,hogy a feleség el akart válni,mert az anyós minden második szava a fiának az volt " ugye tudod milyen hálás lehetsz ezért "...és jöttek a műkönnyek,drámák,csenddel verés, amiben a férje őrlődött, a anyja miatt.Sőt a mama kijelentette,hogy a fiának a saját gyereke is csak másodlagos,ő az első a fiának. Az vetett véget ennek,hogy az ország másik végébe mentek és teljesen megszakították a kapcsolatot.
Borzasztóak az idősödő nők, mások öröme,boldogsága irritálja őket és befurakodnának a gyerekük életébe.
Annyira idegesítőek az ilyen öregek, akik nem tudnak magukkal mit kezdeni, ezért másokat terrorizálnak lelkileg.
Főleg, ha az a saját gyereke vagy annak környezete.
Az ilyeneket kezeltetni kellene!
"Engem hibáztat, hogy ez most már nincs és azóta meg is hízott a férjem, az is miattam van szerinte."
Ha teltebb vagy és "hozzád hízott", akkor jogosnak is tűnhet az (ezirányú) aggodalma.
Nem tudom mi annak a jelenségnek a neve és miért van, hogy ha valaki párkapcsolatra lép egy nagyon elhízott emberrel, rövid időn belül ő is elhízik, hiába volt mindig vékony. Ebből a későbbiek során sokféle betegség lehet.
"Dehogy hízik hozzá. 6 éve vagyok a párommal, van 2 gyerekünk, ő 120 kiló én maradtam 60."
Értem hogy nálatok ez nem így alakult, de általánosságban inkább az szokott történni hogy hozzá hízik, különösen akkor, ha a nő az elhízott fél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!