Gaiajane kérdése:
Meghívjam anyósomat a lánybúcsúmra?
Figyelt kérdés
Nagyon jóba vagyunk egyébként ő a párom mostoha anyja de egy angyal viszont komoly nő ,nem buliztunk még együtt családi összejövetelek szoktak lenni ilyenkor koccintunk nos a bulit a tanúm szervezi ő elég vad és vadulos bulit akar nekem szervezni nincs is ellenemre egy kis bulizás de nemtudom hogy illene- e meghívni ilyen eseményre az anyósomápr. 2. 14:33
3/26 anonim válasza:
Baratokat szoktak hivni, bulizni.
A leendo anyos nem oda valo
4/26 anonim válasza:
Én meg fogom hívni a "pótanyósom"
Igaz, vadulni nem fogok, mivel én nem iszom alkoholt a pótanyós meg már 2 éve egy korty alkoholt sem ivott, így ő sem fog inni
9/26 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..
és akkor ez alapján kb minden ismerősöd tudja, mit tervezel :D
10/26 anonim válasza:
Ne. A barátaiddal lazán, cenzúra nélkül beszélhetsz, de ha anyós ott van, minden elhangzott szó nála is megmarad. Ezt pedig nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!