Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy sima iszogatós-összeülős-b...

Egy sima iszogatós-összeülős-beszélgetős estét is lehet lánybúcsúnak mondani? A menyasszonynak tudnia kell róla, hogy szervezkedünk a háta mögött?

Figyelt kérdés
2013. aug. 12. 06:46
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Persze, nekem ez sokkal szimpibb, mint ezek a divatos "játékok", amiket mindenki olyan egyedinek hisz, pedig majmolás az egész...

Lehet meglepetés is, de nektek kell ismerni a barátnőtöket, hogy szeret-e meglepődni, vagy inkább tervezni előre...

2013. aug. 12. 07:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lehetne? Nálunks e volt semmi extram, összeültünk csajok, piálgattunk, képeket csináltunk, aztán kimentünk a városba vacsizni egyet. MOndjuk, lehet lett volna bulizás is, ha én éppen nem lázasodok be...
2013. aug. 12. 07:48
 3/9 anonim ***** válasza:
nem. csak az az igazi lánybúcsú, amikor egy "menyasszony" feliratú szalaggal átkötve tántorogtok a Holdudvarban, petrezselymet árultok minden szembejövőnek, és pózoltok a jópasikkal :P ja, és ne felejtsétek a csillámfa.szlámás koronát! :P
2013. aug. 12. 08:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lehetne! Engem személy szerint jobban is vonz, mint egy nagy buli, vagy az olyan divatos "szívatós" lánybúcsúk. Én eddig csak olyan lánybúcsún voltam, ahol a menyasszony tudott róla, de mivel egy kis iszogatás nem igényel túl sok előkészületet, ha biztosan ráér, akkor szerintem nem fontos, kivéve, ha ő is szervezni kezd. :)
2013. aug. 12. 08:50
 5/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! :)

Azért kérdeztem, hogy annak mondható-e, mert sok helyen olvastam, hogy az az igazi lánybúcsú, amikor elmennek bulizni, szórakozni. De akkor megnyugodtam. :-D Sose voltam még lánybúcsún, és most szervezek először, és totál hülye vagyok hozzá, utálok szervezkedni. :-D

Még nem tudom, hogy szóljak-e a csajszinak, hogy nem csak sütit sütni hívom fel aznap magamhoz (másnap nincs dolga, ezt már lefixáltam vele és a vőlegényével is).. :)

2013. aug. 12. 08:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Nekem pont ilyen lánybúcsúm volt! Az egyik barátnőm volt a szervező, neki megadtam mindenki elérhetőségét, akit szerettem volna meghívni, beültünk kb 10-15-en egy helyre, éjjel 1-ig beszélgettünk, aztán hazamentünk. Nagyon-nagyon jól érezte magát mindenki. Azóta voltam több chippandale fiús meg menyasszonyszívatós lánybúcsún, olyankor mindig örülök, hogy az enyém ilyen visszafogott, minden erőltetéstől mentes összejövetel volt.
2013. aug. 12. 09:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Az enyém is ilyesmi volt. Tudtam róla,h mikor lesz,meg kb megmondtam,h kiket szeretnék ott látni. Nem mentünk sehova,kibérteltek a lányok egy helyet. Volt 1-2 játék,de nem ilyen undoritóságok,csak páromról kérdések,kaptam pár ajándékot,aztán ott beszélgettünk,buliztunk reggelig,sokkal jobb volt,mintha mentünk vna vmerre.
2013. aug. 12. 09:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Én a két legjobb barátnőmmel koktéloztam, és beszélgettünk. Nem hiányzott, hogy bohócot csináljak magamból más nemiszervét fogdosva lánybúcsú címén...akinek ez tetszik, szíve joga....
2013. aug. 12. 15:30
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :-)
2013. aug. 13. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!