Elhívjam a sógornőm a lánybúcsúra?
Nem tudom hogy illik vagy nem. Az öcsém felesége. Az öcsém pedig még a vőlegényem legenybúcsújára mert jó barátok is.
Én is jóban vagyok a sógornőmmel. Csak volt aki azt sulykolta, hogy ide csak barátokat kell meghívni és nem rokonokat.
"ide csak barátokat kell meghívni és nem rokonokat"
. Szerintem ez a kettő nem feltétlenül zárja ki egymást. Nem vérrokonod, lehetsz vele baráti kapcsolatban, vagyis jogos, ha meg akarod hívni.
Egyébként a Te lánybúcsúd nem? Kitől kérsz engedélyt, hogy milyen legyen? Meg ha az öcséd mehetett a legénybúcsúra, akkor mi a kérdés?
Az én lánybúcsúmon teljesen logikus volt, hogy a húgom és a kedvenc unokahúgom is ott lesz.
Tehát ha valaki rokon ( akár vérrokon , akár nem ) miért ne lehetne ott ?
Az hülyeség hogy "kell". Azt hívod meg akit szeretnél, és neked kell eldöntened hogy kit szeretnél látni a lánybúcsúdon. Amúgy sem vagytok vérrokonok, de ha azok is lennétek akkor is mi számítana?
Ha meg jóba is vagytok akkor szerintem illik megkérdezni hogy szeretne-e ott lenni, biztos jól esne neki.
Nyilván aki neked azt mondja hogy csak barátokat kell meg ilyenek, lehet az is az oka hogy valaki ezt mondta neki, bár ez hülyeség szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!