Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Jogosan tiltom meg anyósomnak...

Jogosan tiltom meg anyósomnak azt hogy lássa majd a gyerekemet?

Figyelt kérdés
Annyi a lényeg nem voltam neki soha szimpatikus. 5 éve vagyunk a fiával házasok. A másik menye bejelentette hogy terhes nagy boldogság volt anyósom részéről hogy ő mennyire örül úgy várja az unokát stb. A csaj most 28 hetes terhes most és én is várandós lettem. Meglepetés baba volt mert próbálkozunk már egy ideje de eddig nem sikerült. Letöltöttem a 12 hetet és közöltük a családdal a hírt. Anyósom nem volt boldog. Az ultrahangos fotót a kezébe se vette csak rápillantott messziről. Nem gratulált annyit mondott jólvan. Látszott az arcán hogy nagyon nem örül ennek. Férjem 4 szem közt kérdezte mi baja és neki azt mondta miért kellett neki tőlem gyerek? Férjem és én azóta nem beszélünk vele ő is megharagudott az anyjára. Jogosan érzem úgy hogy az unokája felől most kapott tőlem utoljára hírt és születése után nem engedem hogy lássa?
2024. febr. 23. 23:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
29%

Ha a férjed vinni akarja, akkor vinni is fogja, EZT nem te döntöd el.

Értem, miért nem akarod, hogy találkozzanak, de nem tilthatod el.

2024. febr. 24. 10:02
 22/28 anonim ***** válasza:
69%
Én a helyedben elgondolkodnék azon, hogy jó messzire költözzek családostul :)
2024. febr. 24. 12:38
 23/28 anonim ***** válasza:
36%
te neked nem kell oda vined ,de ő mehet látogatoba ha akkar.
2024. febr. 24. 12:53
 24/28 babyboom567 ***** válasza:
96%

Nem olvastam végig a válaszokat.Az,hogy a gyerek,hogyan fog érezni, az a ti hozzáállásotokon múlik.Ha ti is stresszesek,lesztek,és zavarni fog,hogy "lesz@rja" az unokát(és állandó beszédtéma lesz,hogy a másik unoka miből mennyit kapott stbstb), akkor igen, sz@rul fogja érezni magát.Ha lazán kezelitek,mintha a szomszéd néni lenne, vagy a fagylatot nyaranként áruló Jucikanéni, aki félévente kedves a gyerekkel, akkor a gyereknek ez lesz a normális.

De különben meg nem is értem, ha nem akarod ,hogy kapcsolata legyen vele, akkor még jobb is ha ő sem akarja ezt.Ez egy "nyerő" helyzet,hisz mindenki ugyanazt akarja.(nyilván a gyerek szemszögéből ez egy veszteség,hogy nincs nagymamája,de ő ezt csak akkor fogja veszteségként megélni,ha ti úgy álltok hozzá)

2024. febr. 24. 18:37
 25/28 anonim ***** válasza:
42%
Jogos. Gratulálok a férjnek, hogy tud logikusan gondolkodni.
2024. febr. 25. 09:44
 26/28 anonim ***** válasza:
Nem értem a problémád. Nem kötelező anyóshoz menni és a gyereket mutogatni.
2024. febr. 25. 18:59
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem az a probléma h megbántotta! Aki volt valaha terhes az érti csak meg h mekkora fájdalom ha már akkor is ítélkeznek a gyermeke felett amikor még meg sem született.
2024. febr. 25. 22:42
 28/28 anonim ***** válasza:

Úgyis látni fogja, ha akarja. Hosszú idő ám a soha. Valamikor bele fog futni a gyerekbe, másnem családi összejövetelen.

De nyugi, ha ennyire rühell téged, akkor úgyse fog önként keresni, majd másik unokával bazsajog.

2024. febr. 26. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!