Mi lehet az oka annak hogy egy anyós nem akarja hogy a menyének gyermeke szülessen?
"Annyira megutáltam hogyha terhes leszek el se fogom neki mondani. Majd megtudja abból hogy nő a hasam"
Nem csoda, ha utál, ha azt hiszed magadról, tea fiának a főnöke vagy. Majd a férjed elmondja neki, megtiltod talán?
Na, pont ezért nem szeret, mert gondolom már ott lakta is fúrtad őt meg uszítottad ellene a férjed.
Már egyszer tönkrement a fia kapcsolata, jó eséllyel a második házassága is tönkremegy. Válási statisztikák, korszellem, hormonok kiürülése.
Marad 2 gyerek a romokon, akik érzelmi és anyagi terhekkel is járnak, ne csak az örömre fókuszálj.
Melyik anya szeretné ennek kitenni a gyerekét?
Fiatalon, főleg szerelmesen ezek fel sem merülnek az emberben, a természet jól elrendezte az evolúció (fajfenntartás) érdekében.
Igen, tudom mit gondolnak most a fiatalabb fórumozók, én is ezt gondoltam annyi idősen.
Engem sem szeret anyósom. Bízott abban, hogy hamar záronyra fut a kapcsolatunk.mikor látta, hogy ez most nem igazán így lesz akkor előttem kérdezte meg a fiát, hogy biztosan ezt akarod??
Mikor megtudta hogy terhes vagyok az első kérdése az volt hogy elvetetjük?? Azta ku..va élet. Jézusom. Aztán a párom mondta hogy mért vetetnénk? Amúgy is 13 hetes. Mire közölte, hogy valahol biztos ennyi időre is meg lehet szakítani.
A szülés utáni időről nem szívesen beszélek. Ahogy megszületett a baba, rá 4 órára betalált messengeren. Ott sírtam a kórházba.
Ezzel elérte, hogy én nagyon távolságtartó lettem. A fia szintén. Néha napján látja az unokát, de a párom is úgy látta jónak, ha nem erőltetjük a dolgot. Van egy határ amit a saját magunk érdekében meg kell húzni. Legyen az szülő, testvér, rokon, barát, akárki.
Ahelyett, hogy őt kérdeznéd, nekünk kell találgatni. Miért is? Miért nem állsz elég és kérded meg, mi a baja?
Ennél egyszerűbb és tisztább módszer nem létezik ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!