Melyek azok a helyzetek, melyek tipikusan vitát/haragot váltanak ke a vej és após/ anyós között?
Milyen volt a Te saját eseted?
Köszi!
Buta suttyó, 0 amit fel tud mutatni emberileg, agyilag, egzisztenciálisan, de beleugat mindenbe, irigy, kicsinyes.
Az enyém azt mondta, hogy tudja nem érdekel minket mit pofázik, de ő akkor is elmondja a véleményet.
A nyomorultja...
Nálunk exem anyjánál az okoskodása verte ki a biztosítékot.
Tanár létére sötét, mint az éjszaka, de véleménye az persze mindenről van, és nyilván rögtön tudatnia kell mindenkivel.
Nem vitáztam össze vele, megtanultam elengedni a fülem mellett, de félelmetesen ostoba és buta nő volt.
Olyanokat állított valósnak, hogy csak pislogtam, emellett erőszakos nő, aki tolja a másikra a véleményét.
Egy idő után beleuntam, és már nem jártam többet hozzájuk. Akkor meg én voltam az utolsó tiszteletlen "kislány", amiért nem megyek.
Na, nem véletlenül ex az exem.
Az ő okoskodása nálam, ha nem lenne egyértelmű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!