Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Melyek azok a helyzetek,...

Melyek azok a helyzetek, melyek tipikusan vitát/haragot váltanak ke a vej és após/ anyós között?

Figyelt kérdés

Milyen volt a Te saját eseted?

Köszi!

2024. febr. 16. 12:12
 1/6 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem a leggyakoribb a kéretlen tanácsok miatt van. Aztán azon belül is függ a felek habitusától.
2024. febr. 16. 14:40
 2/6 anonim ***** válasza:
94%

Buta suttyó, 0 amit fel tud mutatni emberileg, agyilag, egzisztenciálisan, de beleugat mindenbe, irigy, kicsinyes.

Az enyém azt mondta, hogy tudja nem érdekel minket mit pofázik, de ő akkor is elmondja a véleményet.

A nyomorultja...

2024. febr. 16. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
szerintem amikor a gyerek nevelés miatt szolnak be, meg hogy ez az en időmbe ez máshogy volt meg sokkal jobb volt
2024. febr. 16. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Nálunk exem anyjánál az okoskodása verte ki a biztosítékot.

Tanár létére sötét, mint az éjszaka, de véleménye az persze mindenről van, és nyilván rögtön tudatnia kell mindenkivel.

Nem vitáztam össze vele, megtanultam elengedni a fülem mellett, de félelmetesen ostoba és buta nő volt.

Olyanokat állított valósnak, hogy csak pislogtam, emellett erőszakos nő, aki tolja a másikra a véleményét.

Egy idő után beleuntam, és már nem jártam többet hozzájuk. Akkor meg én voltam az utolsó tiszteletlen "kislány", amiért nem megyek.

Na, nem véletlenül ex az exem.

2024. febr. 17. 10:21
 5/6 anonim ***** válasza:
84%

Az ő okoskodása nálam, ha nem lenne egyértelmű

2024. febr. 17. 10:21
 6/6 anonim válasza:
Mikor segítenek látszólag önzetlenül, aztán elkezdődik a mi mennyit segítettünk annak idején,nélkülünk sehol nem lennétek,olyan vagy mint anyádék,dolgozzál többet ne csak 8 órát etc. Mindezt telefonon keresztül úgy hogy előtte teljesen nyugodtan és más témáról beszéltünk. Mint valami relé,ami hirtelen kattan :D
2024. máj. 10. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!