Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom burkoltan beszólogat?

Anyósom burkoltan beszólogat?

Figyelt kérdés
Amikor családi összejövetel van, mindig ilyeneket mond:"Csak ennyien vagyunk, szörnyű!" "Ennyi az egész család!" Hatan szoktunk lenni, anyósom, apósom, férjem testvére és az ő fia, férjem és én. Nekünk nincs gyerekünk. Erre célozgat vajon?
febr. 1. 18:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
88%
Közölni kell vele, hogy az örök élet gyógyszerét még nem fedezték fel most sem.
febr. 1. 20:33
 12/20 anonim ***** válasza:
91%
Nem biztos, de nem kizárt. Ezt csak ő tudja. Nálunk is sajna megfogyatkozott a rokonság, mi is szoktunk ilyet mondani. Az unoka persze hozott egy kis " felüdülést" de nem azért mondták hogy ránk eröltŕssék.
febr. 1. 21:34
 13/20 anonim ***** válasza:
80%

Nekem erről eszembe se jutna, hogy unokára céloz. Meg az se, hogy beszólogat.

Nem vagy te kicsit paranoiás?

febr. 1. 21:39
 14/20 NTBS ***** válasza:
92%
Szerintem nem. Ez egyszerű megállapítás.
febr. 1. 21:42
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Az ellen szól valami, hogy megkérdezd tőle? Anyuka, miért mondja ezt?
febr. 2. 10:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Èn nem vagyok vele olyanban, hogy ràkèrdezzek. De legutòbb az unokàja rögtön kèrdezte, hogy ez micsoda, ès mièrt negatívkodik, akkor pròbàlta kimagyaràzni, de nem sok sikerrel. Mondta is az unoka, hogy az èlettöl is elment a kedve.
febr. 2. 10:06
 17/20 anonim ***** válasza:

16.

Na ugye!

Ezt mondtam én is, néhány hozzászólással korábban.

febr. 2. 10:10
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
Vagy vagy. Nálunk is néha mondja anyósom, hogy mennyire megfogyatkozott a család, már csak "kevesen vagyunk karácsonykor". Egyszerű az oka: amíg a férjem nagymamája élt jöttek az unokatestvérek, hozták a gyerekeiket a dédihez. Gyakrabban találkozott a nagyobb rokonsággal. Amikor neki volt szülinapja, névnapja egy kisebb lakodalomnyi ember gyűlt össze (gyerekei, azok párjai, unokák a párjaikkal, dédunokák ahol már volt). 2 éve elhunyt, azóta már "csak mi" járunk össze. Anyósomék, mi ketten meg a gyerekeink, a férjem testvére a férjével meg a gyerekeikkel. A többi rokon szétszéledt 🤷🏼‍♀️.
febr. 2. 10:16
 19/20 anonim ***** válasza:
83%

"Èn nem vagyok vele olyanban, hogy ràkèrdezzek." A menye vagy, hozzászólhatsz, ha már családi összejövetelen ülsz.

Most egy kedvesen feltett kérdésben, hogy "anyuka, annyit mondja ezt, mégis mire tetszik gondolni? Hiányzik valaki? Vagy több unokát szeretne? Meséljen nyugodtan az érzéseiről." Ebben mi rossz van, ami miatt nem lehet neki feltenni a kérdést? Mi innen nem fogjuk tudni megmondani, hogy mi jár anyuka fejében. Ha kíváncsi vagy kérdezz rá, vagy akár a férjed, ha meg nem kérdezel rá, akkor nem is vagy kíváncsi, de akkor a kérdésed is felesleges volt kiírni. Mellesleg lehet, hogy még jól is esne neki kibeszélnie az érzéseit, de csak sóhajtozik tovább ilyen mondatokat, mert a kutya se kíváncsi miért is mondja ezt.

febr. 2. 10:54
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

És akkor mivan? Célozgasson, pont nem érdekelne. Bár magamat ismerve a második sápítozása után udvariasan visszakérdeznék, lesz szíves nyíltan megmondani, ha valami baja van.

Amennyiben ez nem megy, akkor nem járok hozzájuk ezután.

febr. 2. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!