Utalom a parom szüleit?
Figyelt kérdés
14 éves koráig magára hagyták a páromat, a nagyszülei neveltek. Az anyósom állandóan mindenbe bele szól ha nem veszi fel a parom neki a telefont olyan üzeneteket ír neki, hogy "nem veszed fel szép", nem tudom mi van veled.
Hogyan tudnám el fogadni ezt a 2 idiotat? Csak azt szeretném, hogy ne érdekeljen és figyelmen kívül hagyjam őket. Már próbáltam azt mondani magamnak nem erdekel de nem sikerült. Egyszerűen csak nem akarom magam idegesíteni velük. Felőlem csináljanak amit akarnak.
2023. dec. 28. 09:53
11/14 anonim válasza:
"sok mindennel meg bántottak már engem"
Kik? Anyósod és még ki? Apósod is?
13/14 anonim válasza:
Nem lennék együtt olyan emberrel, aki képtelen ignorálni az idióta családját, helyette idegeskedne és engem is idegesítene a tketlenségével.
Mert ez az.
14/14 anonim válasza:
Engem inkább az érdekelne, hogy pl. mivel bántottak meg. Lehet, inkább beszélgetni kellene velük, megtudni, miért nem nevelték a gyereket. Mint pszichológus állnék hozzájuk.Akkor nem érdekelnének, illetve másképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!