Anyós,após sztori?
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani anyós és após sztorikat? Minden kategóriában érdekel. Tudjam,hogy nem csak az én anyósom,apósom egy balf*sz..
"édesanyám és édesapám már nem él,nem tudta megismerni a férjem,sem az unokáit..De azért köszönjük szepen."
Szívesen. Nem kell itt játszani a megbántottat, miközben te vagy az, aki idejössz kiírni egy kérdést azért, hogy együtt lehessen ócsárolni az anyósod és apósod. Tetszik vagy sem, az az igazság, amit írtam, a te szüleidnek is volt balf*szága bőven, mindenkinek van, a te férjed us utált volna bennük ezt-azt.
Ha meg a szüleid meghaltak, inkább örüljél, hogy vannak még nagyszülei a gyerekednek. Olyan balf*szok nem lehetnek, ha a férjed tartja velük a kapcsolatot és rendszeresen találkoznak. Ha ennyi borzasztóak, akkor meg a férjed a legnagyobb balf*sz, hogy eltűri őket, akkor miért nem róla írsz ki kérdést, hogy meséljük el, kinek milyen férj-sztorija van?
Egy kis önkritika, empátia, valami. A te vejed/ menyed írja ki rólad ugyanezt 30 év múlva? Az anyósodék vajon kiírták ezt rólad valahova?
apósom nem ismertem. Mielőtt megismertem a férjem, elötte fél évvel halt meg.
Anyós.... róla órákig tudnék írni.
Férjemmel töltött első 4 évben nem találkoztam vele. Férjem sem tartotta vele a kapcsolatot.
Mikor terhes lettem a fiunkkal, akkor bukkant fel először az életembe.
Már akkor kikészített. Folyamat oktatott, hogy nem jól eszek, nem jól öltözködök, miért dolgozom... stb.
Mikor meglett a fiunk, akkor ott kötött bele mindenbe. Miért nem etetem 2 hónaposan babgulyással, miért szoptatom még, miért így fogom... stb
1 éves volt a fiunk, mikor úgy döntöttünk összeházasodunk. 2 tanu meg mi. Nem volt képes ezt megemészteni. Eljött az esküvőnkre duzzogni, jelenetet rendezni.
utána megint eltűnt 2 évre. Még ő sértődött meg.
Aztán egyszercsak jött egy levél. Behajtó iroda. Férjemtől 300 ezer ft-ot követeltek. kiderült anyós a nevében hozott ki valami telefont. Mikor kérdőre vontuk, annyi volt a válasz, férjem jól keres, majd kifizet.
Most ismét 1 éve nem láttuk.
14.
Jó alja ember vagy. Tipik anyós.
17-es, így 30 évesen nehezen lennék anyós.
És ha én alja vagyok, a kérdező mi? Milyen megkeseredett, gyűlölködő ember lehet az, aki azért jön ide, hogy szidjuk közösen a férjeink szüleit...?
Mert ha leírta volna, hogy XY problémája van anyósékkal, mit csináljon, hát arra azt mondja az ember, hogy oké, tanácsot kér, azért mondja el, amit, de ez a felhív a közös gyűlölködésre, pocskondiázásra, mert neki azt esik jól olvasni, hogy közösen szidja mindenki anyósékat, ez is elég alja.
"Kedves" #18!
A kedves kérdező valószínűsíthető, hogy megértésre vágyik, amúgy meg nem azt írta ki, hogy "írjátok meg, hogy nektek is hülye az anyósotok/apósotok!", hanem azt, hogy "minden kategóriában érdekel". Tehát lehet róla leszállni az alaptalan vádakkal, ugyanis nem akar szidni érvek nélkül senkit.
A kérdezö SEHOL NEM ÍRTA, hogy "szidjuk közösen a férjeink szüleit" - anyós-após sztorikat kért, de ugyanúgy feleségek szülei is sorra kerültek.
Másrészt ha valamelyik fél szülei hülyék vagy szemetek, az nem "közösen szidás", hanem tényközlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!