Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyós,após sztori?

Anyós,após sztori?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudnátok nekem mondani anyós és após sztorikat? Minden kategóriában érdekel. Tudjam,hogy nem csak az én anyósom,apósom egy balf*sz..

2023. dec. 10. 21:41
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Kedves 9-es,édesanyám és édesapám már nem él,nem tudta megismerni a férjem,sem az unokáit..De azért köszönjük szepen..
2023. dec. 11. 10:21
 12/29 A kérdező kommentje:
Elnézést 8-asnak címeztem..
2023. dec. 11. 10:22
 13/29 anonim ***** válasza:
76%
Csak régi van, de az is inkább anyósjelölttel, mert házasság abból nem lett szerencsére. Szóval az exem anyja, annyira maga mellett akarta tudnia kicsi lányát, hogy még 24(!) évesen is elvárta tőle mindig mindenről számoljon be hol van, meg mit csinál és persze időben legyen otthon... Akkor még nem volt lehetőség az összeköltözésre, az akkori élethelyzetek miatt. Tipikus mérgező szülő volt amúgy, ahogy sajnos az enyémek is azok. A nagyszüleim már nem tudom kifaggatni, hogy miért lettek ilyenek a gyerekei, azaz az én szüleim. De a transzgenerációs traumákat, ha valaki megtanulja elfogadni és kordában tartani, akkor a saját gyermeke már egészséges lelki környezetben nőhet fel. Nagy munka, de érdemes időt és energiát fektetni bele.
2023. dec. 11. 10:41
 14/29 anonim ***** válasza:
27%

"édesanyám és édesapám már nem él,nem tudta megismerni a férjem,sem az unokáit..De azért köszönjük szepen."

Szívesen. Nem kell itt játszani a megbántottat, miközben te vagy az, aki idejössz kiírni egy kérdést azért, hogy együtt lehessen ócsárolni az anyósod és apósod. Tetszik vagy sem, az az igazság, amit írtam, a te szüleidnek is volt balf*szága bőven, mindenkinek van, a te férjed us utált volna bennük ezt-azt.

Ha meg a szüleid meghaltak, inkább örüljél, hogy vannak még nagyszülei a gyerekednek. Olyan balf*szok nem lehetnek, ha a férjed tartja velük a kapcsolatot és rendszeresen találkoznak. Ha ennyi borzasztóak, akkor meg a férjed a legnagyobb balf*sz, hogy eltűri őket, akkor miért nem róla írsz ki kérdést, hogy meséljük el, kinek milyen férj-sztorija van?

Egy kis önkritika, empátia, valami. A te vejed/ menyed írja ki rólad ugyanezt 30 év múlva? Az anyósodék vajon kiírták ezt rólad valahova?

2023. dec. 11. 13:56
 15/29 anonim ***** válasza:
62%

apósom nem ismertem. Mielőtt megismertem a férjem, elötte fél évvel halt meg.

Anyós.... róla órákig tudnék írni.

Férjemmel töltött első 4 évben nem találkoztam vele. Férjem sem tartotta vele a kapcsolatot.

Mikor terhes lettem a fiunkkal, akkor bukkant fel először az életembe.

Már akkor kikészített. Folyamat oktatott, hogy nem jól eszek, nem jól öltözködök, miért dolgozom... stb.

Mikor meglett a fiunk, akkor ott kötött bele mindenbe. Miért nem etetem 2 hónaposan babgulyással, miért szoptatom még, miért így fogom... stb

1 éves volt a fiunk, mikor úgy döntöttünk összeházasodunk. 2 tanu meg mi. Nem volt képes ezt megemészteni. Eljött az esküvőnkre duzzogni, jelenetet rendezni.

utána megint eltűnt 2 évre. Még ő sértődött meg.

Aztán egyszercsak jött egy levél. Behajtó iroda. Férjemtől 300 ezer ft-ot követeltek. kiderült anyós a nevében hozott ki valami telefont. Mikor kérdőre vontuk, annyi volt a válasz, férjem jól keres, majd kifizet.

Most ismét 1 éve nem láttuk.

2023. dec. 11. 14:29
 16/29 Dinnye2 ***** válasza:
88%
Az én anyósom német tanár, ezért az összes gyerekemet meg akarja tanítani németre. Mondom, köszi, tök jó. Akkor volt hetente 2 másfél órás óra, mert a gyerek elsős volt, ráért. Ez volt 7 éve. Most a lányom hetedikes és az anyósom nem bírja ki, hogy "csak" hetente egy, egy órás óra lehet, mert nem tehetünk róla, egyszerűen egyre több a házi, egyre többet kell tanulni és külön órák is vannak, ami miatt nem fér bele. Naná, elkezd duzzogni. Aztán megint dühöngeni kezd, hogy akkor illesszük bele valahogy a hétvégékbe. Mondom, hát, bocsánat, de nem lehet, mert ez egy 6 fős család és szombaton lovagolni mennek a gyerekek, vasárnap pedig... MIÉRT KELL MAGYARÁZKODNOM? Bocsi, egyszerűen NEM!!! Így lesz rossz kapcsolatom az anyósommal. Azt a sztorit meg már inkább el sem mondom, amikor a lányának olyanokat mondott, hogy folyton a férjemmel vannak a gyerekek. Most meg a karácsony is egy téboly lesz. Szorítsatok, hogy túl éljem!!!
2023. dec. 11. 16:05
 17/29 anonim ***** válasza:
64%

14.

Jó alja ember vagy. Tipik anyós.

2023. dec. 11. 16:39
 18/29 anonim ***** válasza:
16%

17-es, így 30 évesen nehezen lennék anyós.

És ha én alja vagyok, a kérdező mi? Milyen megkeseredett, gyűlölködő ember lehet az, aki azért jön ide, hogy szidjuk közösen a férjeink szüleit...?

Mert ha leírta volna, hogy XY problémája van anyósékkal, mit csináljon, hát arra azt mondja az ember, hogy oké, tanácsot kér, azért mondja el, amit, de ez a felhív a közös gyűlölködésre, pocskondiázásra, mert neki azt esik jól olvasni, hogy közösen szidja mindenki anyósékat, ez is elég alja.

2023. dec. 11. 19:21
 19/29 Dinnye2 ***** válasza:
80%

"Kedves" #18!

A kedves kérdező valószínűsíthető, hogy megértésre vágyik, amúgy meg nem azt írta ki, hogy "írjátok meg, hogy nektek is hülye az anyósotok/apósotok!", hanem azt, hogy "minden kategóriában érdekel". Tehát lehet róla leszállni az alaptalan vádakkal, ugyanis nem akar szidni érvek nélkül senkit.

2023. dec. 11. 21:24
 20/29 anonim ***** válasza:
82%

A kérdezö SEHOL NEM ÍRTA, hogy "szidjuk közösen a férjeink szüleit" - anyós-após sztorikat kért, de ugyanúgy feleségek szülei is sorra kerültek.

Másrészt ha valamelyik fél szülei hülyék vagy szemetek, az nem "közösen szidás", hanem tényközlés.

2023. dec. 11. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!