Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondjam el neki hogy ez...

Hogy mondjam el neki hogy ez számomra borzasztó kellemetlen volt?

Figyelt kérdés
Barátommal telefonáltam és a menstruaciomrol, a nogyogyaszomrol,fogamzasgatlasrol (most először került szóba) meséltem neki. A vége felé bekozolte hogy ott ül mellette az anyukája és ki vagyok hangositva. (közben is fura volt de nem tulajdonítottam ennek különösebb figyelmet) Utána letettem és mondtam majd hívjon vissza. Legszívesebben elsüllyedtem volna engem ez borzasztóan rosszul érintett, nagyon nehezen nyílok meg másoknak (1 éve vagyunk együtt és kb fél éve mutatott be az anyukájának) Ezek után többet nem is akarnék találkozni az anyukájával. Soha nem telefonált anyukája előtt eddig, és nem is értem miért nem mondta mikor szóba került ez a téma és ismer engem.
2023. dec. 6. 18:56
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
42%

Ezért nem kell szakítani? MIÉRT? Hogy lazán kihangosított, és erről bszik szólni?

Bocs, számomra az, aki ennyire nem tiszteli a magánszférámat, kuka.

2023. dec. 7. 12:00
 42/45 anonim ***** válasza:
96%
Úristen ez nagyon kínos... Annyira átérzem amit átéltél, mert utálom a kínos élményeket... De amúgy nem a te hibád, hanem a hülye pasidé...
2023. dec. 7. 12:17
 43/45 anonim ***** válasza:
17%
Aki csak ennyiért szakítana, annak nem való párkapcsolat. (Feltéve ha volt valami más is a háttérben.)
2023. dec. 7. 14:53
 44/45 anonim ***** válasza:
100%

39: "az anyukája amikor hallotta miről beszélünk igyekezett minél előbb elmenni onnan"

És nem sikerült neki? Rokkant? Vagy oda volt kötözve a székhez?

De a fickónak is eszerint nehezére esett volna megmozdulnia és kimenni a szobából? Vagy legalább a kihangosítást megszüntetni?

39 évesen ennyire ostoba már nem lehet valaki.

Én határozottan állítom, hogy nem véletlenül intézte úgy, hogy az anyukája mindent halljon. Gondolom, anyuci pici fia, és kb. anyósod fogja tartani a gyertyát nektek nászéjszakán.

Feltéve, hogy leszel olyan bolond és őt választod.

2023. dec. 8. 11:57
 45/45 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd ezt a pasit. Anyuci pici fia igy közel 40 évesen is.. Menekülj!!!
2023. dec. 10. 20:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!