Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondjam el neki hogy ez...

Hogy mondjam el neki hogy ez számomra borzasztó kellemetlen volt?

Figyelt kérdés
Barátommal telefonáltam és a menstruaciomrol, a nogyogyaszomrol,fogamzasgatlasrol (most először került szóba) meséltem neki. A vége felé bekozolte hogy ott ül mellette az anyukája és ki vagyok hangositva. (közben is fura volt de nem tulajdonítottam ennek különösebb figyelmet) Utána letettem és mondtam majd hívjon vissza. Legszívesebben elsüllyedtem volna engem ez borzasztóan rosszul érintett, nagyon nehezen nyílok meg másoknak (1 éve vagyunk együtt és kb fél éve mutatott be az anyukájának) Ezek után többet nem is akarnék találkozni az anyukájával. Soha nem telefonált anyukája előtt eddig, és nem is értem miért nem mondta mikor szóba került ez a téma és ismer engem.
2023. dec. 6. 18:56
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nincs rendben a kapcsolatotok. Már ott bukik minden ilyen kérdés, hogy egyáltalán itt megjelenik az online térben. De még mindig nem értik ezt a kérdezők. Szívesen kifejteném a dinamikát, de ahhoz ott kellene tartanod, hogy bemenjen. Sajnálom.
2023. dec. 6. 21:46
 32/45 anonim ***** válasza:
100%

Most először került szóba... Ki hozta fel a témát?

Kinyomni nem tudta volna?

2023. dec. 6. 22:33
 33/45 anonim ***** válasza:
85%

"Mert a pasik nem akarják ám végighallgatni a mensi problémáinkat."

Az én párom szeret, és érdekli a menzeszem is.

2023. dec. 7. 00:09
 34/45 anonim ***** válasza:
77%
#33 Nem azon múlik a szeretet, hogy valakit érdekel-e a női havibaj, vagy sem. Az én páromat sem érdekli mikor sz@rok, ettől még szeret.
2023. dec. 7. 00:16
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

Nem normalis. Ha nem beszeltel volna ilyenekrol, akkor sem. De hogy? Meg ha autoban, akkor is szol, vagy ismerned, szokta-e.

Ezt nem bocsajtanam meg. Mert nincs ra epeszu magyarazat. Miert?

2023. dec. 7. 01:05
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Nekem, mint felnőtt gyerek anyjának, kínos lett volna, és ha az idióta gyerekem kihangosítja, én mennék ki a szobából. Nem azért nyilván, mert menzesz téma, hanem mert intimitás téma.

A pasid meg egy suttyó:(

2023. dec. 7. 05:35
 37/45 anonim ***** válasza:
98%
39 évesnek elég retardált a csóka. Van baj, nem kicsi.
2023. dec. 7. 05:44
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Amelyik faszinak 39 évesen ennyi esze van, valahogy komolyan visszamaradt a fejlődésben... De neked se lehet sok ott fent, ha ilyenekre gerjedsz.
2023. dec. 7. 06:33
 39/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, az anyukája amikor hallotta miről beszélünk igyekezett minél előbb elmenni onnan. Egyébként én hoztam fel a témát és csak a fogamzásgátlás volt úgymond új téma. Azért írtam ki a kérdést mert hirtelen sokkolt ez a dolog de már megbeszéltünk mindent és rendben van a kapcsolatunk.
2023. dec. 7. 09:09
 40/45 anonim ***** válasza:
71%
#33,dehogy érdekli, csak mivel szeret, meghallgat.
2023. dec. 7. 09:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!