Hogy mondjam el neki hogy ez számomra borzasztó kellemetlen volt?
Huhh. Mennyi idősek vagytok úgy mégis?!!
Először is mondd el neki, hogy neked ez rosszul esett és nem szeretnéd, hogy a beszélgetéseitek másra is tartozzanak. Elmondhatod neki, hogy ez tapintatlan dolog volt, és legközelebb kérje az engedélyed a kihangosításhoz.
Másrészt viszont, lehet hogy a fiú félt, hogy nem érti majd meg, hogy miről van szó, emiatt szerette volna, ha az anyja is hallja és később elmagyarázza neki a dolgokat.
Volt egy ilyen barátom anno 15-16 évesen. Beszélgettünk erről a menstruáció, fogamzásgátlás stb témáról, vagyis hát én dumáltam, ő meg hümmögött, mert nem értette.
Napokkal később ő hozta fel a dolgot és tett egy rakás javaslatot a fájdalomra, meg hogy szerinte a legjobb majd a gumi lesz ha egyszer úgy döntünk, hogy kipróbáljuk a szexet, meg előjáték stb.
Kiderült, hogy rettegett a beégéstől és az anyukáját meg a nővérét faggatta ki arról, hogy milyen a női lét, de nem mondott rólam semmit sem, azt mondta hogy sulis dolgozathoz kell bioszra :D
39 éves a faszi és ilyen ostoba kifogásai vannak? Így azért nagyban más a szitu… Ez nem oktató jellegű kihangosítás volt ezek szerint.
Ez esetben azért komolyan el kell beszélgetnetek a határokról.
23 és 39 évesek vagytok? És 1 éve vagytok egy pár? De ezek a témák most jöttek fel először? Engem ez sokkolt le igazán. 😅 Én a kérdést olvasva azt hittem hogy 15-16 éves kiskamaszok története ez. Elég éretlenek vagytok mindketten.
27N
Biztos hogy ott volt az anyja?
Mert a pasik nem akarják ám végighallgatni a mensi problémáinkat. Szerintem csak rávágta, hátha nem mesélsz tovább erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!