Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy mondjam el neki hogy ez...

Hogy mondjam el neki hogy ez számomra borzasztó kellemetlen volt?

Figyelt kérdés
Barátommal telefonáltam és a menstruaciomrol, a nogyogyaszomrol,fogamzasgatlasrol (most először került szóba) meséltem neki. A vége felé bekozolte hogy ott ül mellette az anyukája és ki vagyok hangositva. (közben is fura volt de nem tulajdonítottam ennek különösebb figyelmet) Utána letettem és mondtam majd hívjon vissza. Legszívesebben elsüllyedtem volna engem ez borzasztóan rosszul érintett, nagyon nehezen nyílok meg másoknak (1 éve vagyunk együtt és kb fél éve mutatott be az anyukájának) Ezek után többet nem is akarnék találkozni az anyukájával. Soha nem telefonált anyukája előtt eddig, és nem is értem miért nem mondta mikor szóba került ez a téma és ismer engem.
2023. dec. 6. 18:56
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%
És anyu szorgalmasan végighallgatta?
2023. dec. 6. 20:57
 22/45 anonim ***** válasza:
90%

Huhh. Mennyi idősek vagytok úgy mégis?!!

Először is mondd el neki, hogy neked ez rosszul esett és nem szeretnéd, hogy a beszélgetéseitek másra is tartozzanak. Elmondhatod neki, hogy ez tapintatlan dolog volt, és legközelebb kérje az engedélyed a kihangosításhoz.

Másrészt viszont, lehet hogy a fiú félt, hogy nem érti majd meg, hogy miről van szó, emiatt szerette volna, ha az anyja is hallja és később elmagyarázza neki a dolgokat.

Volt egy ilyen barátom anno 15-16 évesen. Beszélgettünk erről a menstruáció, fogamzásgátlás stb témáról, vagyis hát én dumáltam, ő meg hümmögött, mert nem értette.

Napokkal később ő hozta fel a dolgot és tett egy rakás javaslatot a fájdalomra, meg hogy szerinte a legjobb majd a gumi lesz ha egyszer úgy döntünk, hogy kipróbáljuk a szexet, meg előjáték stb.

Kiderült, hogy rettegett a beégéstől és az anyukáját meg a nővérét faggatta ki arról, hogy milyen a női lét, de nem mondott rólam semmit sem, azt mondta hogy sulis dolgozathoz kell bioszra :D

2023. dec. 6. 21:04
 23/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, először nem is értette mivel bántott meg, fel se tűnt neki. De végül sikerült megbeszélnünk és rengetegszer bocsánatot kért megígérte többet nem lesz ilyen és nem így akarta O se, csak (szerinte) olyan beleéléssel magyaráztam hogy nem tudott beleszólni és valahogy közölni velem hogy ki vagyok hangositva. Remélem soha többet nem lesz ilyen, alaposan átbeszéltük.
2023. dec. 6. 21:06
 24/45 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó 23, 39 évesek vagyunk (nem, nem az anyukájával lakik, szimplán közel laknak egymáshoz)
2023. dec. 6. 21:08
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy baromi bunkó dolog volt tőle, én simán elgondolkodnék a szakításon.
2023. dec. 6. 21:09
 26/45 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem tini srác, de ennyi idősen lehetne több esze.
2023. dec. 6. 21:14
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

39 éves a faszi és ilyen ostoba kifogásai vannak? Így azért nagyban más a szitu… Ez nem oktató jellegű kihangosítás volt ezek szerint.

Ez esetben azért komolyan el kell beszélgetnetek a határokról.

2023. dec. 6. 21:20
 28/45 anonim ***** válasza:
87%

23 és 39 évesek vagytok? És 1 éve vagytok egy pár? De ezek a témák most jöttek fel először? Engem ez sokkolt le igazán. 😅 Én a kérdést olvasva azt hittem hogy 15-16 éves kiskamaszok története ez. Elég éretlenek vagytok mindketten.

27N

2023. dec. 6. 21:21
 29/45 anonim ***** válasza:
63%
Pasid minek árulta el, hogy ki volt hangosítva?! Akkor most nem lenne ez az egész, ennyi..
2023. dec. 6. 21:34
 30/45 anonim ***** válasza:
75%

Biztos hogy ott volt az anyja?

Mert a pasik nem akarják ám végighallgatni a mensi problémáinkat. Szerintem csak rávágta, hátha nem mesélsz tovább erről.

2023. dec. 6. 21:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!