Mi a véleményetek az Anyósom hozzászólásáról?
Aki nincs benne ebbzen a helyzetben,kivülrõl ugysem tudja a helyes választ.Velem az történt, hogy van egy sógorom,sógornõm.A sógornõm mindent elkõvetett, hogy a sógorom feleségét ki irtsa a családból.Külõn vannak.Most én vagyok a soron a sógorom hatása alatt és a sógornõm hatása alatt van a férjem.Csak is rájuk hallgat.A sógorom mindig sétál a hugával, a férje nélkül.Szeretnék ha a férjem is velük tartana.A sógorom teljesen kikésziti a férjemet,pl.most volt a lányának az esküvõje.Többször jött ide, de egyszer sem mondta nekem,hogy lesz a lányának az esküvõje.Mindig ha van valami, csak is egyes számban beszél, nem többes számban.Természetesen nem mentem el az esküvõre és a férjem sem nagyon biztatott,hogy nem akarok egyedül menni,gyere velem.Természtesen ajándékot vettem, odaadtam a sógoromnak,hogy adja át a fiatal párnak.
Amikor a sógornõ gyülöli a férjét persze,hogy kavar a sógor és a férjem életében.Nagyon el vagyok keseredve,nem tudok a férjemre hatni semmiben.
Kérdezõ, ha a férjed kiáll melletted,akkor rendben, de ha nem akkor jobb ha lépsz, mert késõbb rosszabb lesz.
En végig csináltam mindent, hogy ne legyen lekiismeretfurdalásom, mégis én vagyok a vesztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!