Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi a véleményetek az Anyósom...

Mi a véleményetek az Anyósom hozzászólásáról?

Figyelt kérdés
Szóval nagyon tömören az a helyzet,hogy a férjemnek a nővére eléggé gazdag mi pedig átlagos anyagi helyzetben vagyunk ezért vagy valami más oknál fogva nemtudjuk,de a nővére kerül minket mióta feleségül mentem ( 2 éve) a férjemhez egyszer sem beszéltünk szinte és kerül minket csak rosszat mond rólunk a hátunk mögött.Engem soha egyszer sem hívták meg oda,hogy esetleg megismerjenek vagy bármi és az anyósom párszor oda akart már engem vinni mondván névnap szülinap felkell köszönteni őket én ezeket a felhívásait visszautasítottam mondván engem oda nem hívtak és mindig engem sértett meg az anyósom ezek miatt.A férjemet mindig kötelezte,hogy menjen el oda minden szülinap nevnápkor még akkor is,ha épp munkából jött haza vagy ha csak egy smst is írjon nekik.Megszületett az első kisbabánk nem közvetlenül tudták meg a nővére és családja csak az anyóstól és a férjem egy gratulációt semmit sem kapott.A baba már 4 hónapos,de egyszer sem láttak pedig több alkalommal is jártak itt az udvaron,amikor kellet nekik valami,amit itt tároltak a pincénkben.Az anyósom számtalanszor miattuk megbántott engem és bármi is van ott szülinap karácsony visz nekik a nevünkben is ajándékot mai napig én megkértem ilyet ne tegyen hiszen ez hazugság és ők sem vesznek meg a gyereknek sem semmit sőt még nem is látták.Engem állandóan ha itt jár látogatóban sérteget beszólogat,de a lányának azt sem meri megmondani,hogy hogy lehet így viselekdni a testvérével szemben.Mit gondoltok túl reagálom vagy jogos,hogy megvagyunk sértve?

2023. nov. 27. 10:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
71%

Aki nincs benne ebbzen a helyzetben,kivülrõl ugysem tudja a helyes választ.Velem az történt, hogy van egy sógorom,sógornõm.A sógornõm mindent elkõvetett, hogy a sógorom feleségét ki irtsa a családból.Külõn vannak.Most én vagyok a soron a sógorom hatása alatt és a sógornõm hatása alatt van a férjem.Csak is rájuk hallgat.A sógorom mindig sétál a hugával, a férje nélkül.Szeretnék ha a férjem is velük tartana.A sógorom teljesen kikésziti a férjemet,pl.most volt a lányának az esküvõje.Többször jött ide, de egyszer sem mondta nekem,hogy lesz a lányának az esküvõje.Mindig ha van valami, csak is egyes számban beszél, nem többes számban.Természetesen nem mentem el az esküvõre és a férjem sem nagyon biztatott,hogy nem akarok egyedül menni,gyere velem.Természtesen ajándékot vettem, odaadtam a sógoromnak,hogy adja át a fiatal párnak.

Amikor a sógornõ gyülöli a férjét persze,hogy kavar a sógor és a férjem életében.Nagyon el vagyok keseredve,nem tudok a férjemre hatni semmiben.

Kérdezõ, ha a férjed kiáll melletted,akkor rendben, de ha nem akkor jobb ha lépsz, mert késõbb rosszabb lesz.

En végig csináltam mindent, hogy ne legyen lekiismeretfurdalásom, mégis én vagyok a vesztes.

2023. nov. 28. 11:29
 22/23 anonim ***** válasza:
67%
Sose fog kiderülni, hogy mi lehet a gubanc és helyrehozható e, ha meg sem próbálod. Semmit nem veszítesz.
2023. nov. 28. 14:25
 23/23 anonim ***** válasza:
Kérdező! Itt ne várj normális választ....lehet engem is lepontozni!
2023. dec. 24. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!