Mi a véleményetek az Anyósom hozzászólásáról?
"nekik.Megszületett az első kisbabánk nem közvetlenül tudták meg a nővére és családja csak az anyóstól és a férjem egy gratulációt semmit sem kapott"
Nos, ha arra nem volt q férjed képes, hogy közölje, gyereke született, miért is kellene gratulalni?
1:Úgy indult a sztori, hogy a nővér gazdag, de mivel ez a szál nem folytatódik, semmi köze a történtekhez.
Gondolom ez a szálka a szemedben.
2:én se hívok meg senkit a szüli-névnapokra. Aki szeretne, felköszönt, jólesik.
De te se így, se úgy nem nyitottál feléjük. Gratulálni annak szoktak, aki bejelenti a jóhírt.
Röviden : beházasodtál egy családba és nem estek hasra előtted.
Nézzük másik szemszögből a sztorit.
Nővér : amióta az öcsém megnősült, már a szülinapomat is elfelejti. Vártuk az unokaöcsit/hugit, de egy üzenetet nem küldött, hogy megszületett. Nem látnak szívesen,kizártak, pedig jó testvérek voltunk, akkor menjenek a fr@ncba, dühömben sok rossz dolgot mondok.
Anyós : idős koromra kell megélnem, hogy a család az orrom előtt esik szét,a gyerekeim pár év múlva egymáshoz se szólnak majd. Teszek pár lépést, hátha sikerül közös hangot találni, menteni a családi kapcsolatokat,de hol az egyik, hol a másik nem enged.
Férj :A tököm kivan, az asszony már megint a nőveremre vagy az anyámra panaszkodik. 2 éve vettem el, és máris egy házisárkány. Nem szólok, mert most terhes. Nem szólok, mert most szült. Na már a nővérem is nekem mondja a magáét.
Á, sz@rok az egészre, egész nap dolgozok, nincs nekem erőm még ehhez is este és hétvégén.
Írj nekik, hogy jöjjenek el egy délután, babázzanak egyet. Anyóst kérd meg, süssön sütit,jöjjön ő is.
Hidd el, jól fog elsülni, senki nem akar rosszat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!