Párom édesanyjának születésnapi ajándéknak ötlet?
A párommal nem olyan régen jöttünk össze, én 19L ő 22F. Az édesanyja idén tölti a 46. Születésnapját, nemsokára. Róla annyit érdemes tudni, hogy szereti a kézzel készített dolgokat, ő maga is sok mindenhez ért. Viszont ezen a téren nem tudom mi lehetne jó ajándék, így inkább másban gondolkoznék. Nem szokott alkoholt fogyasztani, egészségesen él, így a nasi-süti sem opció. A párom ebben annyit segített, hogy olyat nézzek ami kedves, de hasznos ajándék. Van két kutyusuk, egy cicájuk. Szokott edzeni járni, de ahhoz szerintem minden megvan, ami csak kellhet. Annyira nem szokott ékszereket hordani, és komolyabb ékszert jelenleg nem engedhetek meg magamnak. Tudom hogy itt a hozzáállásom sem a legjobb, hogy azt nézem meg mi az, ami mindenképp a hasznára válhat, de egy nagyon kedves nőről beszélünk, ezért igyekszem olyat keresni, aminek tényleg örülne.
A válaszokat előre is köszönöm, a megfogalmazás pedig tudom hogy káosz, de a fejemben ennél csak nagyobb a rendetlenség. :D
Vehetsz pl. valamilyen különleges mézet, teát, kávét, esetleg valamilyen érdekesebb lekvárt, különleges aszalt gyümölcsöt, valamilyen egészséges nassolnivalót, ezek mind hasznosak.
Érdemes pl itt is szétnézni én már vásároltam tőlük:
Minek bármit is venni? Úgyis nemsokára a "párod" is csak egy idegen lesz, nemhogy az anyja😆
Rakd félre azt a pénzt, ne idegenekre költsd.
"Róla annyit érdemes tudni, hogy szereti a kézzel készített dolgokat, ő maga is sok mindenhez ért."
Ezt úgy érted, hogy műveli is azokat a dolgokat? Tehát mondjuk ért a nemezeléshez, szappankészítéshez decoupage-hoz, scrapbookhoz, mixed médiához, stb. Hasonló dolgokra gondolsz ezzel?
Mert ha igen, akkor esetleg lehetne neki venni az adott tevékenységhez kapcsolódó alapanyagot, plusz egy szál virágot.
#9: sajnálom, hogy te így állsz a kapcsolatokhoz. Rengeteg ember az életére szóló párját a húszas évei elején találja meg.
#11: nagyon köszönöm, ezek meg sem fordultak a fejemben:D
#12: neked is szintúgy eléggé szomorú tapasztalataid lehetnek, ha így állsz a dolgokhoz. Nem 15éves kamasz vagyok, nem gondolnám hogy egy apróbb kedvesség vagy ajándék bárkinek is gondot jelentene.
#15: igen, eléggé tevékeny. Köszönöm mindenkinek az öttleteket!
Kérdezö: mivel még nem régóta vagytok együtt, tényleg valami kisebb dolgot adj - virág, édesség, könyvutalvány vagy hasonló -, ha már komolyabb lesz a a kapcsolatotok, utána "illik" esetleg nagyobb valamiben gondolkodni.
Ilyen helyzetben nem igazán ajándék, hanem figyelmesség az, ami rendben van, egyébként elég kínos lehet a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!