Barátomnak akarok valamit venni szülinapjára. De nem tudom hogy mit. Pasiknak nehéz. Valaki valami ötlet?
Én is ugyanazt tudom mondani, hogy te kell ismerd őt, mi nem tudhatjuk minek örül, de leírok pár dolgot, ami eszembe jut, amiket én vettem neki a 3 év alatt:
-könyv,parfüm,gyűrű,karkötő,pókerszett, mini billiárdasztal, mackó, párna, óriás puzzle, DVD, ruhaneműk, papagáj, telefontartozékok, egyéb dolgok amikre szüksége volt, ezeket hiába is írnám ide mert nem biztos hogy a te párodnak is kellene.
Ha együtt vagytok már egy jó ideje, akkor tudhatod mit szeret, azzal kapcsolatban válassz valamit neki.
És ha kreatív vagy, a saját készítésű dolgokat is értékelné szerintem, én pl. már rengetegszer sütöttem neki, készítettem egyedi párnát, karkötőket, festményeket.
Hajrá :)
Igen, papagáj :)
És olyan édesen tanitgatja, beszél hozza. A szívéhez nőtt, pedig 25 éves :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!