Anyám fenyegetőzik?
Anyám megfenyegette barátomat ?
Sziasztok a helyzet az, hogy szüleimnek segítettem munkába kint külföldön ahol a párommal mi is dolgozunk, anyám nem dolgozik csak a pasija
A párom tanítja be anyám pasijat.
De sajnos már 3 hete fölöslegesen , mert nem érti meg a munkát.
Tegyük hozzá anyám nagyon elszállt magától , mióta itt kint vannak nem is beszélek vele, csak én hívom- írok rá, sose kérdezi meg én hogy vagyok?
Csak a pasija pénze érdekli
Tegnap beszéltünk velük telefonon és anyám azt mondta ha a Pasijat elküldik vagy mi kirúgjuk nekünk annyi át jön és meg folyt minket 😂
Meg folyamatosan alázta a páromat , nem tanítja rendesen a pasijat miért nem szerezz neki könyvet , hogy megtanulja , de ez nem így megy a párommal mi is nagyon sokat veszekszünk, mert nem bírja már pedig mindent megmutat neki, mint egy óvodásnak
Ezért nem szabad segíteni senkinek külföldi munkában.
Èn egyszer segítettem egy barátnőmnek, kerestem neki munkát külföldön, ahol én dolgoztam, szállást, egy hónapig én tartottan el amíg kapott fizetés. Nemsokra rá 1,5 évre én kerültem olyan helyzetbe amikor nekem kellett volna visszasegíteni, akkor azt mondta mit akarok. Amíg eltartottam soha nem adta vissza.
Soha többet nem segítek ebben senkinek.
Most ti fogtok rossz helyzetbe kerülni miattuk és a nyakatokon maradnak, majd felélik a megtalarításotokat.
Ha nem tudott egyedül saját erejéből eljutni odáig, hogy felvegyék akkor sajnos nem látok rá sok esélyt, hogy idővel a saját lábán megálljon. A meglátásom szerint nagy hibát követtetek el, hogy a nyakatokra vettétek ezt a terhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!