Anyám fenyegetőzik?
Anyám megfenyegette barátomat ?
Sziasztok a helyzet az, hogy szüleimnek segítettem munkába kint külföldön ahol a párommal mi is dolgozunk, anyám nem dolgozik csak a pasija
A párom tanítja be anyám pasijat.
De sajnos már 3 hete fölöslegesen , mert nem érti meg a munkát.
Tegyük hozzá anyám nagyon elszállt magától , mióta itt kint vannak nem is beszélek vele, csak én hívom- írok rá, sose kérdezi meg én hogy vagyok?
Csak a pasija pénze érdekli
Tegnap beszéltünk velük telefonon és anyám azt mondta ha a Pasijat elküldik vagy mi kirúgjuk nekünk annyi át jön és meg folyt minket 😂
Meg folyamatosan alázta a páromat , nem tanítja rendesen a pasijat miért nem szerezz neki könyvet , hogy megtanulja , de ez nem így megy a párommal mi is nagyon sokat veszekszünk, mert nem bírja már pedig mindent megmutat neki, mint egy óvodásnak
Az komoly család.
A kérdésedre a válasz: igen.
Az én meglátásom szerint:
A pasi egy bites,ezért nem tudja megtanulni a munkát. Viszont anyádnál azzal védekezik,hogy a párodat szidja. Anyád pedig nem lát át a szitán,és a párja mellé állva ti vagytok a rosszak.
Szóval én kirugatnám a kedves embert,és oldják meg ahogy akarják. Nem kell azért nektek idegben élni,mert ők ilyenek.
Ez csak a kezdet. Ha alkalmazzák a pasit hosszabb távon, akkor ez lesz évekig. Bármilyen problémája lesz a munkahelyen, lakhatással, titeket vesznek elő, titeket hibáztatnak, veletek veszekednek. Ez pedig további feszültséget okoz közted és a párod között, majd rámegy a kapcsolatotok.
Ha már akkora marhák voltatok, hogy belementetek ebbe az egészbe, nem akartok esetleg véget vetni a helyzetnek, még mielőtt nagyon berendezkednek ott?
Nagy buta tuta az anyukad
Egy tepetupa sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!