Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tényleg önzőség a részünkről?

Tényleg önzőség a részünkről?

Figyelt kérdés
Kezdeném az elején. Párommal egy éve költöztünk el anyósomtól, aki elvált és most a nagyobbik fiával lakik. Nekünk 2 gyermekünk van, most várjuk a harmadikat. Az elején jó volt az anyósommal a kapcsolatunk, de miután az első fiunk megszületett, próbált beleszólni a gyereknevelésbe és ez nekem nem igazán tetszett. Párom most váltott munkát ahol nagyon korán kell kelnie (4 óra) hogy elérje a vonatot. Eddig mindig segítettünk nekik mindenben, kifizetni a telefonszámlájukat applikáción keresztül. Megjegyzem számtalanszor megmutatta nekik párom hogyan kell, lépésről lépésre leírta nekik, de még így is párom csinálja nekik. Nincs is ezzel probléma, de egyik nap anyósom mondta hogy csinálja már meg mert már lejárt a fizetési határidő, de mivel 3 műszakban dolgoznak csak éjfélkor érnek haza, férjem várja meg őket. Ez volt egy keddi napon és párom szerdán kezdett. Ezért megmondta nekik hogy most semmi féle képpen nem csinálja meg mert legyen fennt éjfélig aztán 4 órakkor meg keljen? Erre anyósom megsértődött és azt írta neki üzenetben hogy nem kell miatta virrasztania, majd megoldja, de ezután ő sem fog segíteni. Megjegyzem hétvégén nem dolgoznak le tudtak volna jönni, nem az utolsó pillanatra kell hagyni. Persze anyósom másért nem teszi meg hogy ő munka után segítsen bárkinek is. Ti mit gondoltok erről?
2023. okt. 13. 15:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%
Kicsit túlzás ekkora feneket keríteni.
2023. okt. 13. 19:54
 12/22 anonim ***** válasza:
61%

7

Itt a férj kiállt magáért. Anyuka besérült. Nem kell évekig segíteni ha nem akar. Viszont még is csak a férfi anyjáról van szó. Miért ne segíthetne az anyjának? Nyilván nem éjfélkor.

Ha más probléma nincs akkor lépj túl.

2023. okt. 13. 21:37
 13/22 anonim ***** válasza:
25%

🤔 Szóval oda szültél 2 gyereket anyós nyakára, de ne merjen beleszólni a nevelésbe.. a történethez, hogy jön a 3.gyerek?

Szóval anyósod 3 műszakban dolgozik, és felrovod mert nem segít..

Szóval vele él a másik fia, de ő sem tud kezelni egy applikációt..

Anyós nem tud csekket kérni személyesen..

Ti mind kivállóan tudjátok a csalánt más fszával verni

Hülyék gyülekezete..🤦

2023. okt. 14. 12:06
 14/22 anonim ***** válasza:
29%
Azért vicces, odaszülsz más nyakára és önérzeteskedsz mert a saját ingatlanjában beleszól a gyereknevelésbe. És az hogy nem teszi meg hogy segítsen, szerintem elég nagy segítség az hogy évekig ingyen laktál nála
2023. okt. 14. 13:59
 15/22 anonim ***** válasza:
65%
Utolsók, ti hol olvassátok ezeket az infókat? Odaképzelitek?
2023. okt. 14. 14:47
 16/22 anonim ***** válasza:
49%

utolsó, itt:

Kezdeném az elején. Párommal egy éve költöztünk el anyósomtól, aki elvált és most a nagyobbik fiával lakik. Nekünk 2 gyermekünk van, most várjuk a harmadikat.

Kis matek: egy éve költöztek el, és van már 2 gyereke, terhes a harmadikkal, tehát legalább 2 gyereket az anyós házába/nyakára szült.

2023. okt. 14. 15:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Férjednek mondani kellett volna, hogy mejen anyós oda negyedötre hajnalban és akkor megcsinálja. Nem tudom hogy állt volna a szája.
2023. okt. 15. 13:51
 18/22 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy én nem értem a problémát… :D Mi is így csináljuk anyukámmal, hogy én fizetem a telefonszámláját applikációval viszont az én telefonomról az ő kártya adataival… Egyáltalán nem kell ehhez, hogy anyukám ott legyen ahol én is. Nálatok ez miért nem működik így?
2023. okt. 16. 20:46
 19/22 anonim ***** válasza:
82%
Nyilván azért, mert az jó, hogy megcsinálja neki, de ő aztán az adatait meg nem adja hogy tudja bármikor használni mert még a végén meglopja a büdös kölke!
2023. okt. 16. 20:48
 20/22 anonim ***** válasza:
85%

16: És ez szerinted ok arra hogy mostmár egész életükben az adósai legyenek?

Nem volt muszáj odaengednie őket arra az időre. Az hogy odaengedte nem ok sem arra hogy beleszóljon a gyereknevelésbe, sem arra hogy élete végéig a nyakukra járjon random időpontokban...

2023. okt. 25. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!