Van, aki csak a házastársa, és/vagy a gyereke(i) miatt igyekszik normális viszonyt fenntartani anyósával, és/vagy apósával, és lehetőleg nem konfrontálódik vele/velük?
Nem szidjuk a gyerek előtt a nagyanyját, amikor normális a nő, találkozhat vele, de nem, nem jópofizunk. Se én se a férjem.
Szenvedélybeteg, hozzá biztos, hogy társul valamilyen komoly mentális probléma, de orvoshoz nem megy, mert ápolónő volt, és szerinte innentől kezdve mindent is tud.
Rengeteg mindent tett azért, hogy a férjem is eltávolodjon tőle, velem meg aztán végképp nem volt emberi sosem.
Eltűnt évekre, amikor jött a baba, előjött, hogy megváltozott, mintaanya/nagymama akar lenni, ami tartott nála öt percig.
Egyikünk életéből sem hiányzik, a gyerekemnek nem akarom azokat a lelki sérüléseket, amiket a férjemnek okozott.
Várom a megfelelő időt a nyílt konfrontálódásra. Most csak én is csipkelődök - de én az igazsággal.
Évekig lenyeltem minden szemétségüket, férjem meg lehetőleg inkább elmenekült az esetleges viták elől. Tudom a miértjét, nagyon zsarnok családja van, folyton a szeretet megvonással zsarolják ha ki merne állni magáért illetve feltételezem, hogy egyszerűen kitagadnák kb. Olyan dolgokra kell gondolni, hogy ha ő szembesítené őket azokkal amiket megcsináltak vele/velünk, gonoszságokat! Kérdőre vonná őket, hogy miért is? Na és ha ki merné mondani, hogy megbántottatok! Szemetek voltatok velem! Szerintem kitagadnák ott helyben. Férjem ettől nagyon fél, mert tudja ott a lelkében, hogy ez lenne ha nem hajbókolna.
Nekem csak annyi a célom, hogy a saját igazam bizonyítsam amiket már annyiszor elmondtam a férjemnek, amiket el sem mer hinni, mert akkor összedől az anyjáról az illúzió, meg hogy otthon szeretik őt... Azért fontos nekem, mert ők el akartak engem hitelteleníteni, mindig engem hibáztattak mindenért. S tucat dolgot tesznek, amikkel csak bizonyítják, hogy nem szeretik a fiukat se, de még azt is ránk kenték! Nevetséges, hogy képesek úgy kiforgatni... :D De én nem hagyom ezt már.
Általában kerülik az olyan témát, amiből rosszul jöhetnek ki. Tudják, hogy most már nem jó ha felhozódik, mert most már "visszatámadok", ahogy ők támadtak engem sunyi módon, a fia háta mögött az esetek 98%-ban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!