Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van, aki csak a házastársa,...

Van, aki csak a házastársa, és/vagy a gyereke(i) miatt igyekszik normális viszonyt fenntartani anyósával, és/vagy apósával, és lehetőleg nem konfrontálódik vele/velük?

Figyelt kérdés

2023. okt. 4. 09:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%

Épp az ellenkezője. Amíg ketten voltunk, elviseltem valahogy, fogat összeszorítva, de ahogy terhes lettem, befejeztem. Borzasztó igénytelen, simán ráreszeli a romlott sajtot a pogácsára, ha büdös a hús, erősebben fűszerez, azt jóvanazúgy… áll a por az egész házban, ráadásul mindig mindent jobban tud. Nagyon sokat küzdöttünk azért, hogy gyermekünk lehessen (6 év), én nem kockáztattam azt, hogy a stressz miatt gond legyen. Utána pedig egyszerűen a gyerekekre vigyázok, egyértelmű, hogy nem engedem oda őket, ahol romlottat kapnának, dzsuvában lennének, stb.

A férjem is egyetért mindenben, ő is csak ritkán megy. Nem ideális ez így, de a szűk családunk az első.

2023. okt. 4. 09:56
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Sokan vannak ilyenek.
2023. okt. 4. 10:19
 3/13 anonim ***** válasza:
89%
Igen, jelen. Én csak a férjem miatt viselem el az anyóst, mert ő elég konfliktuskerülő, nehezebben kezeli/viseli el a veszekedős helyzeteket. Ha hozzájuk megyünk, hagyom hogy ők beszélgessenek, én távolságot tartok tőle, nem osztok meg magamról sok infót, mert képes visszaélni vele. Nem állok bele veszekedésekbe se, azt a 2 és fél órát kibírom. De igyekezni nem igyekszek jó viszonyt fenntartani, hanem csak elviselem. A határaimat meg már nem meri megsérteni, mert arról már a férjem gondoskodott, hogy ne merje, amikor régebben próbált kóstolgatni engem anyuka.
2023. okt. 4. 10:28
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Apósom az, akire annyit mondunk, "ő ilyen". Sajnos nem csak velünk, a gyerekekkel is, így viszonylag ritkán találkozunk, akkor sem sokáig. Sajnálom, de így legalább nincs ideje konfrontálódni.
2023. okt. 4. 10:45
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Hát én biztos nem tettetném a jót és a szépet.Én pl nővéremmel nem beszélek a gyerekem úgymond az unokahuga.Nem fogok azért jópofizni se neki se anyósnak ( ha úgy adódik, egyenlöre szuper a kapcsolatunk) se mert hogy az úgy jó a férjemnek és a gyerekeknek.
2023. okt. 4. 11:34
 6/13 anonim ***** válasza:
87%

Igen.

Nalam mondjuk ez annyiban merül ki, hogy anyóst a ferjemmel töltött 7 évünk alatt ha 10x láttam.

Az esküvőnkre hívatlanul eljött, patáriát szervezett. Ezt az életben nem tudom neki megbocsátani.

Azóta eltellt 3 év.

Ez idő alatt 2x talalkozott vele férjem is. Egyszer ő ment a gyerekekkel, 1x anyós jött. A veszekedés elkerülése vegett megvartam míg ideér, illedelmesen köszöntem neki, majd mentem is el itthonról.

Nem vagyok rá kíváncsi, de a gyerekek és férjem miatt nem cirkuszolok

2023. okt. 4. 12:59
 7/13 anonim ***** válasza:
12%
Mocskos anyósok! Mi okos nők tartsunk össze!
2023. okt. 4. 14:12
 8/13 anonim ***** válasza:
87%
Én csak megtűröm. Nem jópofizok senkivel. Hasonló a helyzet az elsőhöz csak itt nincs romlott étel, hanem rengeteg kosz, macskaszar meg macskaszőr. A sógorom kitakarított nála, de akkor sem viszem oda a gyereket mert nem tudja fenntartani a rendet
2023. okt. 4. 15:20
 9/13 anonim ***** válasza:
83%

Nem tűröm meg, és nem is jópofizok vele, mert valláskárosult - sajnos szó szerint.

Ilyen emberre nincs szükségem, gyerekeim nem lehetnek, szóval nem is járok hozzájuk.

2023. okt. 5. 10:28
 10/13 anonim ***** válasza:
78%
Nekem elhunyt a feleségem és nem tudtam megoldani a gyerek felugyeletet hónapokig. Persze amikor tudtam mentem és vittem, foglalkoztam vele. Több hónap kellett mire meg tudtam úgy oldani, hogy többet tudjak lenni a gyerekkel. Mára már sajnos annyira eltávolodott tőlem, hogy el vagyok nagyon keseredve. Nem is akar már velem lakni. Nem is ölel, engem hibáztat a történtekért. Szakemberhez fordulok segítségért, nem tudom ilyenkor mi a teendő.
2023. okt. 6. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!