Anyósom utál, hogy tehetnék rá jobb benyomást?
Azt tudni kell, hogy nem egy kedves teremtés alapból sem.
75 éves, az élete során 5 férjet fogyasztott (mentségére legyen, hogy az utolsó kettő elhunyt, nem elvált tőle). Még aktívan dolgozik a saját cégénél, a munkavállalók szintén tartanak tőle, kiállhatatlan a természete.
A fia (párom) is csak havi 1-2 alkalommal beszél/találkozik vele, azt mondja, hogy az ingerküszöb nála ennyi, ez is inkább muszájból, mert hát csak az anyja, ő van neki csak már...
Engem is bemutatott neki nemrég, finoman szólva sem kedvelt meg.
Első kérdése az volt, hogy én vagyok-e egyáltalán már 18 éves, hiába mondtam, hogy 22 vagyok, utolsó évemet kezdem az egyetemen, folyamatosan "kislányként" hivatkozik rám azóta is.
Az első találkozásunk olyan volt, mintha vallatáson lennék, hová valósi vagyok, kik a szüleim, ők mivel foglalkoznak, van-e testvérem, miért nincs testvérem, mit tanulok, miért azt tanulom stb. Azóta pedig nem vesz rólam tudomást. Rám sem néz, hozzám sem szól, kb. mintha nem lennék ott, levegőnek néz.
Párom szerint ez még a jobbik verzió, mert legalább nem szól be, nem kritizál, nem szemétkedik... De basszus, nem ártottam neki semmit, kedvesen, udvariasan viselkedek mindig, mosolygok stb.
Az emberek nem szoktak így viselkedni velem, hát az egyetemen még a leggonoszabb professzorok, oktatók is viszonylag normálisan állnak hozzám.
Nem szeretnék vele rossz viszonyt, mégis csak a párom anyja.
"Nem szeretnék vele rossz viszonyt, mégis csak a párom anyja."
A leírásodat olvasva, szerintem te is tudod, hogy nem számít, ebben a helyzetben te mit szeretnél. Törődj bele, és hallgass a párodra.
Van némi megfelelési kényszered? De akkor is fel kell dolgoznod, hogy vannak emberek, akik akkor sem fognak kedvelni, ha lelkedet kiteszed értük.
Miért kedveljen, amikor egy 22 éves fiatal csaj vagy?
Én sem kedvelnék egy, a fiamnál 20 évvel fiatalabb nőt, aki kvázi az unokám lehetne, és megkockáztatnám, hogy csak a gyerekem vagyona érdekli.
"Első kérdése az volt, hogy én vagyok-e egyáltalán már 18 éves, hiába mondtam, hogy 22 vagyok, utolsó évemet kezdem az egyetemen, folyamatosan "kislányként" hivatkozik rám azóta is."
Pontosan így háborog a 3 évesem is, hogy márpedig ő nem kiscsoportos, hanem már óvodás nagyfiú 😆
Szerinted egy 75 évesnek nem mindegy, hogy 18 vagy 22 éves csitri vagy? A 40+ fiához képest tökmindegy, kislány vagy.
Jajj nem sugardaddy, a kérdezőnek is van saját vagyona, nem értitek? =D Anyuja meg a nevelőfaterja ellátják őt minden földi jóval.
A gyakori gazdagkislányának életét már gimis kora óta követhetjük itt nyomon. Szegénykém elég magányos lélek lehet, hogy itt éli a kitalált áloméletét.
Bírom mikor rohadtul nem arra válaszolnak amire kéne... el se olvassátok csak kiragadtok pár szót csűritek csavarjátok.
3 évesem? Tré ha így hívod a gyereked...tiszteld már meg a végén sugarmami vagy sugardadije lesz
Mennyi irigy büdös paraszt van ezen az oldalon. És még kérdezik, miért van elegem az emberekből. EZÉRT. Mert segítségnyújtás helyett csak a pofázás megy.
Kedves kérdező, lehet hülyeség volt feltenni a kérdést. Tudod az a tapasztalat, hogy aki idősebb pasival van együtt, csak a pénzéért van vele - mert az nem lehet, hogy egy fiatal a fiatallal a pénz miatt van, ugyanmár! -, sok megkeresedett ember meg itt éli ki a napi agybaját. Szerintem is, valóban fiatal vagy egy ilyen idős pasashoz, de az anyósjelöltnek meg nem kell megfelelned. Még nem tapasztaltad meg, hogy nem mindenki fogad el, nem mindenki kedves, és nem fog szeretni sem mindenki! És ez így van jól, nyilván te sem kedvelsz mindenkit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!