Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósom utál, hogy tehetnék...

Anyósom utál, hogy tehetnék rá jobb benyomást?

Figyelt kérdés

Azt tudni kell, hogy nem egy kedves teremtés alapból sem.

75 éves, az élete során 5 férjet fogyasztott (mentségére legyen, hogy az utolsó kettő elhunyt, nem elvált tőle). Még aktívan dolgozik a saját cégénél, a munkavállalók szintén tartanak tőle, kiállhatatlan a természete.

A fia (párom) is csak havi 1-2 alkalommal beszél/találkozik vele, azt mondja, hogy az ingerküszöb nála ennyi, ez is inkább muszájból, mert hát csak az anyja, ő van neki csak már...

Engem is bemutatott neki nemrég, finoman szólva sem kedvelt meg.

Első kérdése az volt, hogy én vagyok-e egyáltalán már 18 éves, hiába mondtam, hogy 22 vagyok, utolsó évemet kezdem az egyetemen, folyamatosan "kislányként" hivatkozik rám azóta is.

Az első találkozásunk olyan volt, mintha vallatáson lennék, hová valósi vagyok, kik a szüleim, ők mivel foglalkoznak, van-e testvérem, miért nincs testvérem, mit tanulok, miért azt tanulom stb. Azóta pedig nem vesz rólam tudomást. Rám sem néz, hozzám sem szól, kb. mintha nem lennék ott, levegőnek néz.

Párom szerint ez még a jobbik verzió, mert legalább nem szól be, nem kritizál, nem szemétkedik... De basszus, nem ártottam neki semmit, kedvesen, udvariasan viselkedek mindig, mosolygok stb.

Az emberek nem szoktak így viselkedni velem, hát az egyetemen még a leggonoszabb professzorok, oktatók is viszonylag normálisan állnak hozzám.

Nem szeretnék vele rossz viszonyt, mégis csak a párom anyja.

2023. szept. 11. 11:51
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
87%
Ne törd magad. Örülj, hogy nem tesz keresztbe nektek.
2023. szept. 11. 12:43
 12/32 anonim ***** válasza:
86%

"a volt feleség ugyanannyi idős volt, mint a párom, mégis utálta, és 20+ év alatt sem sikerült megbékélnie."

De ha őt is 20 éven át rühellte, miért gondolod, hogy téged szeretni fog?

2023. szept. 11. 13:53
 13/32 anonim ***** válasza:
47%
14 mert a kérdező nem tapasztalta meg, milyen szemét emberekkel között, akik nem szeretik. Hát majd most megtapasztalja.
2023. szept. 11. 13:57
 14/32 anonim ***** válasza:
85%

Konkrétan mi a baj az anyóssal?

Igen, 22 évesen te kislány vagy egy 75 éves emberhez képest. A kislány nem sértő szó.

Vallatott? Inkább érdeklődött, teljesen általános kérdéseket tett fel, semmi titkos nincs ezekben.

2023. szept. 11. 14:05
 15/32 anonim ***** válasza:
21%
Mondjuk a "miért nincs testvérem" és a "miért azt tanulom" az tényleg vallatás. Mi a f... köze van hozzá? Na, meg esetleg a hangnem olyan lehetett. Azon sok múlik.
2023. szept. 11. 14:09
 16/32 anonim ***** válasza:
16%
Vót mán. Uncsi.
2023. szept. 11. 17:11
 17/32 anonim ***** válasza:
Inkább a semlegességre kell törekedni.
2023. szept. 11. 19:27
 18/32 anonim ***** válasza:
0%
Ha mar jegyben jartok es kb most ismeres neg a leendi anyosod at kicsit fura
2023. szept. 11. 19:54
 19/32 anonim ***** válasza:
18 és miért is, mikor az anyóspajti kiállhatatlan?
2023. szept. 11. 20:05
 20/32 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben ezt elengedném. Beszéljétek meg a pároddal,hogy max a kötelező viziten veszel részt,és ennyi. Ezen ne idegesítsd magad. Ő már nem fog változni,te meg ne változz más miatt. Ha találkoztok,akkor pedig olyan legyél vele,amilyen ő veled.
2023. szept. 11. 20:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!