Anyósommal hogy lehet megértetni hogy mi külön család vagyunk?
Figyelt kérdés
Annyi a történet össze házasodtunk a párommal aki addig vele lakott. Természetesen külön költözött velem tudtunk szerezni egy kis házat falun anyósomtól 10 km szóval nem olyan messze. A költözés óta bunkó velem. Pl ír hogy menjek el neki a boltba vásárolni munka után aztán mikor viszem a cuccokat bunkón kaput nyit azt se mondja köszönöm annyit mond az egészre hogy hoztad akkor jól van. Ki se fizeti de ez engem már annyira nem izgat csak maga a viselkedése. A szomszédjának lehordott engem hogy én élveztem a fiát és ellene hangoltam ezért költözrünk külön mert ő azt akarta elejétől hogy ott lakjunk de én ebbe nem mentem bele. Úgy kezel mint egy csicskát. Páromnak és neki is mondtam ha nem tud megbékélni soha többet nem teszek meg neki semilyen szívességet. Ha ketten vagyunk ott van hogy nem is igazán akar a szobájából kijönni nézi a tvt és onnan válaszolgat nekünk ha beszélgetni próbálunk vele. A férjemnek mikor nélkülem volt ott azt mondta költözzünk oda felesleges nekünk külön rezsit fizetni elég nagy a ház és jutna hely az unokának is ha születne. Velem viszont bunkó lekezelő sokszor figyelmen kívül hagyja ha beszélek hozzá. Jelzem nem olyan beteg hogy ne lássa el magát. 68 éves szóval nem arról van szó hogy állandó segítség kell és azért lakjunk vele. Egyszerűen a fiát nem akarja elengedni úgy viselkedik mintha az ő férje lenne. Vasárnap ha nem megyünk felhívja mindent próbál kitalálni hogy menjünk el de nem szoktunk mert általában kiderül hogy csak azt akarja legyen társasága.2023. aug. 25. 18:40
11/19 anonim válasza:
Mondjuk neked sem lehet túl sok eszed, hogy hagyod magad csicskáztatni.
Tudod ki? Írná a listát, meg követelőzne, a fülem botját nem mozdítanám. Oldja meg, nem vagyok a bejárónője.
De meg is mondanám neki kerek-perec, ha már a férjem képtelen rá.
Más: tudod ki menne minden vasárnap kajálni oda. Hát meg a nagy lóf...t. Kéthavonta egyszer belefér NEKEM.
12/19 anonim válasza:
Sok agyatlan fajtársad szerint, ha két tyúk nem jön ki, az csak a férfi hibája!!!
13/19 anonim válasza:
Miert akkor ki szoljon rá a kakas anyjára????
14/19 anonim válasza:
Fiús anyák többnyire ilyenek. Tisztelet a kivételnek, mert van kivétel! Apukám anyukája pl. soha nem csinált ilyet a szüleimmel, anyukámat is a saját gyerekeként kezeli. Na, azonban az én volt anyósom nem kivétel! Sajnos mindig a fiai után nyúl, maga mellett akarja tartani mindkettőt és ezt ő ki is mondja. Nem fog változni az anyósod, rosszabb lesz hiszen öregszik és ő ezt rendszeresen kifogja használni! A férjednek kell leállítani, mivel ti egy külön család vagytok és van külön életetek. Muszáj megértetnie vele ha szeret téged! Ha nem akar konfliktust a muterral akkor húzzon hozzá vissza azt éljen anyukával! Beszélj erről a pároddal is! Gondolom van bolt a faluban/városban ahol ő él, menjen ő boltba ha kell valami! Ha meg nincs bolt akkor az öregasszony üljön fel a buszra. Persze, nyilván lehet segíteni de nem szabad becsicskulni neki! Az, hogy nem köszöni meg saját magát minősíti. Megértem, hogy zavar de ez miatt is húzzatok egy határt! Kitartás, tudom milyen mikor ilyen egy anyós.
15/19 A kérdező kommentje:
Nincs már férje mert meghalt 18 éve. Nem vagyunk ott minden hétvégén, ez eleinte volt csak 2 alkalommal hogy kitalált valami indokot hogy menjünk el de aztán nem is volt igaz amit mondott hanem maga mellett akart tartani minket hogy felé foglalkozzunk. Férjem is figyelmen kívül hagyja már ha vasárnap hív nem veszi fel mert tutira valamit kitalál. Legutolsó ilyen húzása volt mi már július elején a barátainkkal lebeszéltük geillezés lesz aug 20-án. Anyósom augusztus első hetében telefonál hogy jöttök hozzám huszadikán bográcsost főzni. Ezt tök bunkó hangnemben. Férjem mondta nem megyünk már máshová vagyunk hivatalosak. És anyósom kiakadt hogy mondjuk le mert a család az első nem más. Nem mondtuk le. Azóta pukkadozik férjemet szokta hívogatni heti egyszer veszi fel neki és nyavajog hogy sose megyünk és egyedül van.
2023. aug. 26. 13:27
16/19 anonim válasza:
Akkor ezt a részét férjed lerendezi. A bevásárlási listát pedig hagyd figyelmen kívűl. Nem magatehetetlen, hogy neked kelljen bevásárolnod helyette.
17/19 anonim válasza:
Elég bunkónak tűnik az egész család, már bocs. A férjed egyetlen gyerek?
18/19 A kérdező kommentje:
Nem. 2 fia van. Őt is ugyanúgy magáénak akarja tudni a másik menyével is ugyanezt teszi
2023. aug. 30. 16:56
19/19 anonim válasza:
Nem szól neki a férjed, hogy ezt fejezze be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!