Mennyire jogos a felháborodásom azon hogy párom kijelentette hogy ha vita van az anyja és köztem egyikőnk oldalára se szeretne állni?
Nem egyértelmű hogy az én oldalamra kéne?!
A vitáink igazábol azon vannak hogy az anyja olyan mint egy ránk nőtt rossz púp! Folyamatosan a nyakunkba akar lenni,lassan mar ott tartunk h ha hivnánk képes lenne nyaralni is eljonni velunk!
Persze,van közos gyerekunk ez meg egy plsz amiert rajtunk legyen
Mar ott tartok 7x meggondolom ki merjek e menni az utcara mert ha osszetalalkozunk mar mondja is hogy akkor jon velunk haza !
Tudja anyos hogy nem szeretem ot es zavar hogy mindig rajtunk csung de akkor sem adja fel !!!
Mar tobbszoris osszevesztunk es olyankor parom csak ul csendbe es nez .....
Irtó nehéz ez a helyzet, és az anyósod rosszindulatúnak is tűnik, és ügyesen kihasználja, hogy a kicsi fia nem tud elszakadni tőle.
Az van, hogy ha ennek valahogyan nem lesz vége, akkor rá fog menni a házasságotok, plusz a te idegrendszered is.
Nem az anyósodhoz mentél hozzá, hanem a fiához. De amíg a fia nem bír elszakadni az anyja szoknyája mellől, ha nem nem történik meg ez az úgynevezett "leválás", addig sose lesz nyugtotok.
Az ilyen embernél hiába adagolod neki finoman, hogy "szívem, kicsit állj már a sarkadra, nem veszed észre, mit művel az anyád?" Én értem, hogy fontos a házasságotok és a közös gyereketek meg minden, de ne áldozd fel magad egy olyan dolog oltárán, ami ilyen komoly nézeteltéréseket és vitákat generál, ami téged tönkretesz, plusz a gyerek is látja a folyamatos veszekedést és ő is szorongó felnőtt lesz (saját tapasztalat).
Tudom, hogy te is érzed, csak nem mered kimondani magadnak, de drasztikus lépésre van szükség. Ultimátumot kell adnod a férjednek: vagy te, vagy az anyja. Választania kell. És itt nem lehet finomkodni, mert akkor nem fog javulni a helyzet. Ha igazán szeret téged, és igazán fontos neki a családotok, te és a gyereketek, akkor titeket választ. Ha viszont megmondod neki, hogy válasszon közted és az anyja között, és nem tud választani, akkor el is dőlt: nem szeret téged annyira, hogy a te kedvedért konfrontálódjon az anyjával. És ilyenkor jön a kérdés: akarsz te egy ilyen emberrel együtt élni? Egy olyannal, aki nem is szeret igazán?
Attól még, hogy téged elvett feleségült, az anyós az anyja maradt a férjednek. Mindkettőtöket szeret és egyikőtöket sem akarja megbántani. Ettől persze még elmondhatná a véleményét vita esetén, de ezek szerint nem teszi.
Az, hogy te a felesége vagy, nem jelenti azt, hogy innentől automatikusan neked van igazad mindenben...
A Te benned és az Anyukájában keletkezett feszültséghez neki mi a búbánatos köze lenne? Ez a Ti kettőtök igényéről szól, nem az övéről.
Fordított esetben én sem állnék közéjük. Boxolják le maguk közt, én max elmondom külsősként a véleményem. Az hogy egyezne a pároméval másodlagos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!