Hogyan béküljek ki anyósommal ?
Együtt élünk egy háztartásban vagyunk . A párom nagyon jó viszonyt ápol vele és szegényt nagyon megviseli hogy mi nem vagyunk jóban . Én úgy érzem nem követtem el semmit ő irányában hogy ne szóljon hozzam de a fiának azt beszéli folyton hogy én mennyire bunkó vagyok és hogy tiszteletlen . Miközben úgy érzem megadom a tisztelet és minden egyéb mást is . Nem vagyok lusta lány mindig csinálok segítek valamit . Viszont nagyon sajnálom hogy szegény párom issza meg a levét mert ő nem tehet róla . Tegnap beszélgettem vele és rájöttem hogy tényleg én megpróbálok nyitni anyósom felé még ha nehéz is mert ő nagyon makacs . Barátom szerint nem haragszik es nem utal csak nem tetszik neki a viselkedésem .
Hogyan miként kezdjek el beszélni vele vagy hogyan ?
Ráadásul úgy hogy teljes mértékben nem érzem magam hibásnak ezért sem értem miért kérjek tole bocsánatot viszont nem szeretném ha emiatt a párom rosszul érezné magát mivel nagyon szeretem őt
Köszönöm szépen mindenkinek a kedves választ !
Mi változott a viselkedésedben egy hónapja?
Mi nem tetszik a viselkedésedbe, azon próbálj változtatni.
És a "segítek valamit"-szóval a mama mos,főz, takarít a pici fiára meg még rád is, és néha meg elmosogatsz???
Nyilván a tke kivan, hogy az életképtelen gyereke odacuccolt téged is.
Bocs, nem ellened szól, de én nem is engedném hogy a gyerekem párja hozzánk költözzön.
Nem bunkóságból, hanem mert van saját életem, amibe egy harmadik ember napi szintű kerülgetése nem fér bele.
Miért lennék kamugép ?
Elmondtam neki hogy én jogosan reagáltam úgy és hogy elfogok költözni onnan ha nem szívlel . Azt is elmondtam hogy nem értem a problémáját mikor én mindig mindent megcsinálok . Reggel elmegyek dolgozni aztán haza erek és nem áll meg az élet . Mindig csinálok valamit . Van hogy pihenek de azert mert két nap megyek 12 órában aztán kettőt pihenek . Nyilván valóan nekem is kell pihenni fáradt vagyok én is. Ha megérti meg ha nem nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!