Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Azt mondták családtag vagyok,m...

Azt mondták családtag vagyok,miért? Ha még hivatalosan nem. Miért divat családként kezelni a jegyest?

Figyelt kérdés

Együtt élünk, eljegyzett megkérte a kezem. A szülei már ez előtt is azzal jöttek,hogy családtag vagyok,de finoman illedelmesen és nem bunkón jeleztem: addig szerintem nem amíg nem hivatalos. Miért lenne családtag addig valaki? Miért divat a menyasszonyt odarángatni látogatni,amíg még csak nem is a menyük. Leendő! De nem jelenlegi. Senkit se sértettem meg,egyszerűen így gondolom,ez volt régen is az alap. Az én vérszerinti rokonaimnak ugyanez az agymenése van,pedig a családtag az az,aki vagy vérrokon vagy házastárs. A vőlegényem: leendő rokon.

2023. júl. 28. 18:30
 81/101 anonim ***** válasza:
92%

Ez egy kedves gesztus a reszukrol. Egy dicseret egy kulon bizslom feled,amit te udvariatlanul visszsutasitottal.

Nem illik visszautasitani egy csaladnak azt a gesztusat,h csaladtagkent kezel teged.

A te szorszalhasogatasod nagyon kellemetlenul hat es visszatetszo a parod csaladja szemeben. Ezutan ne csodalkozz,ha majd nem fognak ugy kedvelni.

N/40

2023. aug. 19. 21:06
 82/101 anonim ***** válasza:
88%

Kérdező, ha, te lennél a leendő menyem, mindent megtennék, hogy minél kevesebbszer találkozzunk.

A legtöbb ember amúgy utálja a hozzád hasonló okoskodó, mindnent jobban tudó, belemagyarázó hlyéket, akiknek az okoskodáson kívül amúgy semmi nem megy :D

2023. aug. 20. 09:05
 83/101 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk a pasi helyében kidobnálak, mert rémületes problémákkal küszködsz... Mentálisan nem vagy egészséges.
2023. aug. 20. 09:07
 84/101 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem 100 ezerből egy nő ha olyan, mint te, az is vallásos, azért nem fekszik le a pasijával házasság előtt.

Az, hogy te ennyire szégyelled magad, csak mert basztatok, és mert családtagnak tekintenek házasság előtt, az mentális probléma már, kéne neked egy jó pszichológus.

Az ahogy te gondolkodsz a család fogalmáról, vagy a szexről, az nem normális, sőt a lehető legtávolabb van tőle.

Emberek milliárdjai élnek a számodra megvetendő módon, mégsem sírogatnak gyakorikerdeseken, sem semmilyen külföldi platformon, hogy jujj, összekukizták a nuniját.

2023. aug. 20. 10:14
 85/101 anonim ***** válasza:
93%
Ahogy ír a Kérdező magáról, az érzéseiről látszik, hogy nagy gondok vannak vele. Nagyon nagy szüksége lenne lelki segìtségre. Sajnálom ezt a szerencsétlen nőt.
2023. szept. 18. 21:05
 86/101 anonim ***** válasza:
92%

Ő a mennyjelöltes kérdező...

Nemtudom hogy kell itt linkelni, ez a kérdés az övé:

Milyen menyjelölt vagyok, a párom milyen? Picit hosszú.

2023. szept. 18. 22:17
 87/101 anonim ***** válasza:
90%

Milyen menyjelölt vagyok, a párom milyen? Picit hosszú.

Huszonévesek (huszon közepe) vagyunk,párom kicsit idősebb.

A lakás csillog villog,gyakran takarítok. Minden kellemes,rendezett nem ütött kopott,hanem új a költözés után. Főzni tanulok de még van mit mi sosem hívunk át senkit,én megmondom őszintén amíg nem tudok olyan profin sütni/főzni addig annyira nem is szeretném,hogy a főzés-gyakorlásom ízélmény beleégjen mindenki főleg anyósjelölt tudatába.

2023. szept. 18. 22:19
 88/101 anonim ***** válasza:
92%
87 ez ugyanaz a kérdező, aki baromságokat ír ki. A 16 éves szűz tinilány a 27 éves fogatlan munkás palijával, aki csóró, a kislány meg gazdag, meg kiírta, hogy őt verik, meg ilyen baromságok. Egy unatkozó kis hülye.
2023. szept. 18. 22:36
 89/101 anonim ***** válasza:
92%

Szerintem nem hazudik...

Mikor ez a kérdés ki lett írva, akkor a kategórián belül mindenkinek "nekiment", akik mondjuk olyanról kérdeztek, hogy összeköltöznének a párjukkal. Elhordta a nőket mindennek, hogy kvák, amiért házasság nélkül odaköltöznek "más nyakára", nem lesznek az emberek tisztelettel irántuk, mert mindenki tudni fogja, hogy ők otthon a négy fal között szexelnek és hogy az esküvőn is mit fognak gondolni róluk így...

Nagyon nagy gondok vannak a fejében, ez minden kommentből süt.

2023. szept. 18. 22:54
 90/101 anonim ***** válasza:
89%

Ezeket a kérdéseket nem láttam. Pedig nekem komolynak tűnik és van még pár ilyen anyósoskérdése.

Ezt is ő írta ki:

Milyen az a meny,fiad párja barátnője,akin nem találsz fogást nem tudsz belekötni és mindenből ő jön ki jól? Mi bánt a legjobban ha te vagy az anyós,barátja anyja?

Figyelt kérdés

Nem arra gondolok ahol anyósjelölt ok nélkül rosszat akar,hanem ahol minden helyzetből a barátnő jön ki jól és az ő viselkedésének következménye eshet rosszul a fiú anyjának. Kérem aki abban hogy a fiú elköltözik csak azt látja hogy a lány elrabolta anyu kisfiát akinek az anyja mellett kellene megöregedni kíméljen.

N

2023. szept. 18. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!