Normális ez,vagy én vagyok a bolond?
Beszéld meg a pároddal, ne hagyd annyiban! Tök jó, hogy figyelmes vagy, de ne legyél papucs! Sajnos az én öcsém összejött egy kontrollmániás libával, nem húzta meg az elején a határokat a nagy szerelemtől, most ne tudd meg, milyen xar helyzetben van, és a nő már olyan szinten leépítette az önbizalmát, társadalmi kapcsolatait, hogy teljesen kiszolgáltatottá vált.
Jegyezd meg, hogy a te akaratod ugyanolyan fontos, mint az övé. Ha nem sikerül kompromisszumot kötni, akkor valamelyik félnek engedni kell, ebben az esetben ne te legyél az, mivel a te házad.
Elsőre is pevágtam, hogy srác vagy.
Már miért ne lennél együtt egy anyuci pici fiával?
Nem laktok együtt, holott évek óta együtt vagytok..
Ha nem lakok a másiknál, akkor evidens , hogy nem hívok vendéget, akkor pláne nem ha otthon sincs a párom.. és teljesen mindegy haver vagy az anyám és a rokonság..
Nem is értem ha hetente többször van otthon, miért is kell az anyjának meg a rokonságnak meglátogatni?
Pajtás! Légy férfi! Húzd meg a határokat, ha még eddig nem tetted, mert hamarosan papucsot faragnak Belőled!
A tulajdonos Te vagy, az illem is úgy diktálja, hogy otthon legyél. Kerek-perec mondd el, hogy mit, és hogyan szeretnél, amihez a jövőben is tartsák Magukat!
Valóban elég nehéz dolog, de sajnos az emberek, és főleg a családtagok nem mindig értenek a szép szóból, és emiatt bizony néha bele kell állni a konfliktusokba, hogy később nyugtod legyen.
Ez mind saját tapasztalat, hét-nyolc éve Nekem is végig kellett csinálnom ezt, azóta béke és nyugalom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!