Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért engem okolnak mindenért...

Miért engem okolnak mindenért az anyósomék?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk együtt a párommal.

Nemrég nagyon beteg volt, napokra kidőlt.Elösször is az nem tetszett anyósomnak,hogy bemegyek dolgozni és nem maradok otthon a páromat "gondozni".Mire hazaértem munkából,már kéretlenül megjelentek nálunk,hogy hoztak neki enni,mert amit én főztem az nem jó. Majd jött az ötlet,hogy ők hazaviszik magukhoz a páromat,mert ők jobban figyelnek rá mint én. Könyörgöm 24 évesek vagyunk, 3 éve élünk együtt,nyilván kiakadtam,meg a párom is, hogy ezt mégis hogyan gondolják. Sajnos a páromat nagyon befolyásolja az anyukája, és mai napig kb 5 évesként kezeli.Aztán jött a kövezkező csapás, a páromnak volt egy autóbalesete munkába menet, amiből az lett kihozva,hogyha nem költöztünk volna miattam ennyire messze a párom munkahelyétől (26 km, hűha) akkor nem történt volna ez meg. Szóval mindenért én vagyok a hibás ami a párommal történik,szerintük. Engem is hülyének néznek, degradálónak érzem ezt a viselkedést miszerint én nem tudok gondoskodni a páromról és mai napig magához kötné az anyósom.

Ti mit tennétek? A Páromat nagyon szeretem,viszont nagyon introvertált,konfliktuskerülő ember vagyok és nagyon bánt,hogy anyósomék így viselkednek velem.

2023. júl. 10. 15:56
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos amíg nem látsz rá a valóságra, nem fogod tudni a tanácsokat megfogadni.

Azért ilyenek, mert hagyod és a párod is hagyja. Nem értek egyet azzal, hogy anyósékat csak a saját gyerekük rendezheti le. Az nyissa fel a másik szemét, aki előbb rálát és több az érzelmi tartaléka a konfrontálódáshoz. Nálatok mondjuk nem sok van egyikőtöknél sem. Sajnálom, változás akkor lesz, ha változtatsz. A csodavárás még senkinek sem működött.

2023. júl. 10. 17:27
 12/30 anonim ***** válasza:
97%
És a párod mindeközben mit csinál?
2023. júl. 10. 17:28
 13/30 anonim ***** válasza:
93%
Kérdező ha nem akarod ott hagyni akkor még viseld el!!! Mert csak sír a szátok de nem változtok semmiben sem. Itt a párodnak kéne a sarkára állnia..
2023. júl. 10. 17:29
 14/30 anonim ***** válasza:
83%
Ja, és pszichoterápia, párterápia nektek közösen. Csak az segít nektek leválni, kezelni. Eszközöket kaptok, amit alkalmazni is tudtok majd. Idegenek nem tudnak ebben segíteni. Helyettetek senki nem húz határt.
2023. júl. 10. 17:29
 15/30 anonim ***** válasza:
91%
Azt lehet ötévesként kezelni, aki úg viselkedik. Te is, párod is.
2023. júl. 10. 17:32
 16/30 anonim ***** válasza:
90%
Mutasd meg a párodnak mit írtál ide ki! Akkor majd kiderül mennyire erős ez a kapcsolat. Komolyan mondom az ilyen férfiak mindig kifogják az olyan nőket akikel mindent megtehetnek,de egy normális férfi még nem talál magának senkit mert az ilyen nők meg rá sem néznek.megérdemled a sorsod át kérdező nagyonis !!!!!
2023. júl. 10. 17:38
 17/30 A kérdező kommentje:

Igazából,elvileg ezek a dolgok,már "megvannak beszélve" csak én hánytorgatom fel mindenki szerint. De igazatok van,magamnak csináltam.

Én nem tudok túllépni ezeken a történéseken,most hiába van csend, csak tudni akartam,miért engem hibáztattak,de már értem,mert hagytam.

2023. júl. 10. 17:48
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párod nem áll a sarkára, nem áll ki magáért, érted, a kapcsolatotokért, és mindig azt teszi, amit az anyja akar, szakíts! Mert rossz hírem van: az ilyen pasi nem változik! Mindig anyuci lesz az első!
2023. júl. 10. 17:57
 19/30 anonim ***** válasza:
89%

Párodnak a nyelve és a józan itélőképessége is sérült????

Mert különben egy "köszönöm szépen kedves anyukám a Piri(ide tedd a saját neved) kiválóan gondoskodik rólam,ne hozz kaját mert főzni is tud." Sőt egy pipa jobban gyógyít mint a pörkölt. Mindezt határozottan,tökösen. Hidd el hogy ha ezt megmondja anyukának elfogja húzni a csíkot.

2023. júl. 10. 18:00
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

"Mire hazaértem munkából,már kéretlenül megjelentek nálunk,hogy hoztak neki enni,mert amit én főztem az nem jó. Majd jött az ötlet,hogy ők hazaviszik magukhoz a páromat,mert ők jobban figyelnek rá mint én. Könyörgöm 24 évesek vagyunk, 3 éve élünk együtt,nyilván kiakadtam,meg a párom is, hogy ezt mégis hogyan gondolják."

Tehát kiakadt a barátod, miután te hazaértél? Addig meg szegényke csak elszenvedte, hogy anyuci körbeugrálja, ugye? Nyisd ki a szemed időben. A kisfiúnak marha kényelmes, hogy húszan lesik minden kívánságát. Mindegy hogy hol van, a pics@ja ki van nyalva. Téged az anyjával szemben meg se véd, nem takarítja ki a közös otthonotokból, amikor éppen téged szid. Ne legyél ennyire elvakult.

2023. júl. 10. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!