Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért folyton tőlünk várja a...

Miért folyton tőlünk várja a párom szülei a segítséget?

Figyelt kérdés

A párom szülei folyton tőlünk kérnek pénzt tőlünk kérnek segítséget pedig van több gyerekük is és mi sem vagyunk jobb helyzetben mint ők…mi húszon éves fiatalok vagyunk 4 hónapja költöztünk össze átlag fizetésemből élünk nekünk is épp hogy elég egy hónapra a pénzünk

Aztán ők azt várják el hogy hitelt vegyünk fel és adjuk oda nekik stb…miért van ez? És mit kellene tennünk hogy befejeződjön ez?

2023. júl. 9. 23:17
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
100%
Mert bolond vagy, kölcsönből segíteni másoknak? Akkor is meggondolnám, ha saját pénzből adnék, nemhogy anyámék pénzét pumpolni anyósba.
2023. júl. 10. 08:56
 22/34 anonim ***** válasza:
89%
Lakva ismerszik meg az ember, és most te látod, hogy a párod pénzügyi kultúrája és a szüleihez való hozzáállása milyen, sőt abból is látsz eleget, hogy mekkora kolonc van ezzel a párod nyakán. Én a helyedben baromi gyorsan összeszedném a cuccomat, mielőtt téged is magával ránt, és nemhogy nullásan, de majd adósságokakkal fogod ezt a kapcsolatot befejezni. Legyen eszed, és remélem, legalább a te szüleid vannak olyan normálisak , hogy megmossák a fejedet! Kölcsönkérni, hogy anyóst pupold, miközben neke dis alig van?! Eszednél vagy Te?! Azért a párodat macerálják, mert valószínű, a többi gyerekük már vastagon megjárta velük, és megtanulták, hogy a telefont se vegyék fel nekik...
2023. júl. 10. 09:08
 23/34 anonim ***** válasza:
86%
Hmm...ennek is aranyból lehet a farka, hogy még mindig vele vagy.
2023. júl. 10. 09:56
 24/34 anonim ***** válasza:
87%
Mert ti adtok nekik - egyébként én már rég leléptem volna olyan ember mellől, aki szerint mindig az anyjának van igaza.
2023. júl. 10. 10:19
 25/34 anonim ***** válasza:
95%

Ha közös kasszán vagytok a pároddal és te is dolgozol, akkor bele ne menj, mert soha nem lesz vége! Ha eddig nem tudták fizetni a számlákat, akkor hogy tudják majd fizetni, ha még a hitelt is törleszteni akarják?...ha akarják egyáltalán.

Ha külön kasszán vagytok, akkor sajnos nincs beleszólásod.

Mondd meg az anyóséknak, hogy a szolgáltatóktól kérjenek részletfizetést!

2023. júl. 10. 11:03
 26/34 anonim ***** válasza:
92%

" fel ajánlottam hogy kölcsön kérek a szüleimről és ki fizetem nekik a számlákat"

Kérdés megválaszolva.

Azért ilyenek, mert te meg ilyen ökör vagy.

2023. júl. 10. 15:13
 27/34 anonim ***** válasza:
93%
Anyudék helyében biztosan megmondtam volna neked, hogy kislányom, a saját pénzedet ajándékozgasd bárkinek, az enyémet tuti nem.
2023. júl. 10. 15:18
 28/34 anonim ***** válasza:
93%

"...4 hónapja költöztünk össze átlag fizetésemből élünk nekünk is épp hogy elég egy hónapra a pénzünk"

Nem mondod komolyan, hogy még a pasidat is te tartod el, mert azonnal csinálok egy hátast!

2023. júl. 10. 15:23
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

“dolgoznak mind ketten de valahogy sosem jönnek ki a fizetésükből”

Az baj és nem is fog változni…menekülj

2023. júl. 10. 18:05
 30/34 anonim ***** válasza:
100%

Feneketlen kútba nem teszünk semmit. Lehet menni a híd alá, de a saját gyereket eladósítani elmebeteg gondolat. Ha párod nem látja át, hogy a százezres tartozásból így a duplája lesz, ráadásul a szülőknek sose lesz elég, mert a maguk szokásai a kéregetésig terjednek, ti meg egyre nagyobb mínuszokkal terhelődtök, akkor hiába.

Ha a srác tényleg segíteni akar, akkor egy konkrét pl villanyszámlát elkezd kezelni. Befizetitek, és ka kérnek még nincs, már adtatok. Akkor ha borul mindenük, akkor se visznek benneteket örök adósságba. Amit nem keresünk meg, azt nem költjük el . Ennyi. A másét meg pláne.

2023. júl. 10. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!