Miért folyton tőlünk várja a párom szülei a
segítséget?
Figyelt kérdés
A párom szülei folyton tőlünk kérnek pénzt tőlünk kérnek segítséget pedig van több gyerekük is és mi sem vagyunk jobb helyzetben mint ők…mi húszon éves fiatalok vagyunk 4 hónapja költöztünk össze átlag fizetésemből élünk nekünk is épp hogy elég egy hónapra a pénzünk
Aztán ők azt várják el hogy hitelt vegyünk fel és adjuk oda nekik stb…miért van ez? És mit kellene tennünk hogy befejeződjön ez?
Akkor lesztek felnőttek, ha megtanultok nemet mondani.Azért vegzálnak, mert ők is pontosan tudják, hogy ti vagytok azok az összes gyerekük közül, akik nem tudnak nemet mondani.Meg te vagy az az eszementbarátnő,( vagy feleség,) aki akkora hülye, hogy a szülei rovására is segíteni fog rajtuk. A párod meg valószínű, hogy nélküled fog hitelt felvenni,a hátad mögött.
2023. júl. 10. 02:51
12/34 anonim válasza:
MENEKÜLJ!!!!!!
2023. júl. 10. 03:35
13/34 anonim válasza:
9es, na vajon miért fura? Olyan hihető a sztori... Eddig több gyereket is felneveltek, most meg hirtelen életképtelenek lettek. A kérdező 4 hónapos kapcsolatban olyan jó fej, hogy a szüleitől is kölcsönkérne, hogy segítsen nekik, de nekik az sem elég...
2023. júl. 10. 04:39
14/34 anonim válasza:
Mire megy el a pénzük? Cigi, alkohol? Vagy egy nagy, korszerűtlen házban laknak és mindenüket rezsire költik?
Ezek mind nem a ti gondotok, ők ha akarnak, tudnak rajta változtatni. A rezsi esetében költözés a megoldás.
Itt te egy dolgot tehetsz: megbeszélitek a pároddal, innentől egyetlen fillért sem kapnak, valamint ha tényleg földönfutók lesznek hozzátok nem jöhetnek lakni. Ha nem megy bele még most menekülj a kapcsolatból.
2023. júl. 10. 06:42
15/34 anonim válasza:
"És a párom meg mindenben igazat ad az anyjának fel akarta venni a hitelt…én beszéltem le róla"
Jézus Úristen! Azonnal szakíts és menekülj. Ez a srác tönkre fogja tenni a te életedet is ha ilyen idióta!
26N
2023. júl. 10. 06:58
16/34 anonim válasza:
Adna a franc főleg ahogy leírod a 4es kommentben.Felajánlod és még követelőzik ? Biztos nem adnék. Ha a barátod meg egyet ért a szüleivel kiakarnak semmizni...
2023. júl. 10. 07:30
17/34 anonim válasza:
"És mit kellene tennünk hogy befejeződjön ez?"
Hát ha ez nem teljesen nyilvánvaló és tényleg vadidegenek segítsége kell ehhez, akkor fogyatékosok vagytok és persze h ki akarnak használni.
2023. júl. 10. 07:52
18/34 anonim válasza:
Én nem vennék rá mérget, hogy a pasi tenyleg nem vesz fel hitelt. Azért mondta neked, hogy nem fog, hogy beke legyen. Szerintem vagy már felvette, vagy fel fogja venni, az anyja nem fogja békén hagyni. Szerintem is menekülj.
2023. júl. 10. 08:14
19/34 anonim válasza:
Hat, tleg jobb ha szakitasz.
2023. júl. 10. 08:21
20/34 anonim válasza:
Anyósodék fejőstehénnek néznek Titeket, mert hagyjátok magatokat. Tanuljatok meg NEMet mondani, bármilyen szívhezszóló mesével is jönnek. A legnagyobb butaság másnak felvenni hitelt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!