Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Van aki nem a ferj hanem...

Van aki nem a ferj hanem anyòs miatt vált el?

Figyelt kérdés
Ez tudom a ferjem gyengesege is. Anyosom ha hozzank jön csak kötekszik. Miert van nyitva az ablak, a gyereken miert ilyen cipö van miert nem olyan, nincs jol fel öltöztetve a gyerek azert tüsszent stb.. szerencsere nem egy udvaron lakunk, nekünk lakoparki lakasunk van(uj epitesü, elsö tulajok vagyunk), en a közelbe dolgozom, gyerek ott bölcsis, gyalog tavra van minden. Anyosom allandoan arrol gyözködni a ferjem, hogy adjuk el a lakast vegyünk videki hazat. Ök egy regi kis panelbe laknak amugy. A ferjem jo ember de a kerteszkedes nem az erössege, ö csak a grillezgetes miatt venne hazat, persze a pereputty allandoan nalunk lenne. Ha a ferjem ezt vallalja en inkabb el valok.
2023. júl. 2. 14:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
92%

Nem az anyós a hibás abban, hogy a férjednek nincs se saját véleménye, se önálló gondolatai, hanem mindig oda csapódik, aki épp nagyobb benyomást tesz rá. Ritka gusztustalan ez felnőtt embertől egyébként. Az, hogy anyós kihasználja a helyzetet, és telebeszéli a fejét, kevésbé gond, mint a férj, aki inkább hallgat az anyjára, mint a feleségére.

Egyrészt amíg te magad nem látod, hogy ez a gond, addig változtatást se eszközölhetsz, hiszen nem fogsz leülni a férjeddel megbeszélni, hogy már pedig szerezzen szaksegítséget magának és kaparja össze magát ebből a puding halmazállapotból, különben elhagyod. Így a fickónak esélye sincs észhez térnie. Amíg az anyósra mutogatsz, addig csak száguldotok lefelé a lejtőn...

2023. júl. 2. 18:26
 22/24 anonim ***** válasza:
82%
Nem anyós miatt történik a válás, hanem mert a férjed egy tutyimutyi here. Ennyi. Mondjuk te sem vagy túl határozott :D, én a második kötelekedésnél közöltem volna anyóssal, hogy akkor most haza lehet menni, és a SAJÁT házában dirigálhat.
2023. júl. 3. 10:34
 23/24 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem a nők inkább azért válnak el, mert elegük lesz a férjükből amiért nem áll ki mellettünk pl. az anyjukkal szemben. Sajnos valahol tudom milyen ez, nálunk is előfordul(t) éppen elégszer. Mindenképp üljetek le, beszéljétek át ezt a dolgot. Persze ha te is szeretnél házba költözni akkor mindenképpen közöld a férjeddel, hogy nem vagytok hotel, sem hétvégi szállásadó és nem fognak ott aludni. Ha tetszik ha nem. Ha meg grillezni akar a mama akkor oldja meg ahol akarja, de nálatok nem (kivéve ha őt sütitek meg :D na jó, viccelek) Ha csak ti nem szerveztek egy családi grillezést. A gyereknevelésedre megjegyzést tesz akkor meg küldjed el a halál kóchengeres fszára. Ha megsértődik akkor szrd le, fsznak pofázik bele. Ja, és ha a férjed megsértődik azt is fosd telibe. Költözzön vissza az anyjához aztán csókolgassa körbe, de a te és a gyermeked életét ne mérgezze senki! Egyébként ezt is jelezhetnéd a párod felé finoman, hogy X évesen már jó lenne, ha felnőne és leállítaná az anyját. Kitartás, tudom milyen ez!
2023. júl. 3. 12:23
 24/24 anonim ***** válasza:
67%

A férjed a Te belegyezésed nélkül nem tudja eladni a lakást ha közös.

Anyós miatt soha nincs válás, minthogy szerető miatt sem. Azokra csak ráfogják a hülye párjuk helyett.

2023. júl. 11. 20:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!