11/19 anonim válasza:
Régebben azt mondtam volna, hogy jó. Most inkább azt mondanám, amit az 1-es írt: vegyes. Nem rossz, de néha az idegeimre mennek. :) Gondolom, ez kölcsönös lehet. :D
13/19 anonim válasza:
Én vagyok a nő, és nekem nagyon jó a kapcsolatom. Ehhez hozzá tehet, hogy két különböző nyelvet is beszélünk, mert nem magyar férfihez mentem feleségül, így aztán nem igazán beszélünk nagyon mély témákról a szüleivel. De mindig támogattak engem, minket, mindent, de tényleg mindent, soha egy rossz szót nem hallottam tőlük se rólam, se a férjemről.
14/19 anonim válasza:
Udvarias, de távolságtartó. Sosem volt konfliktusunk, de igény sem a közvetlenebb kapcsolatra.
Pl. nem beszélünk telefonon, nekem meg sincs a mobilszámuk, csak a vezetékes. Átlag évi 1-2x látom őket, pedig 20 percre laknak. Mióta gyerekünk van, kicsit gyakrabban megyünk, de csak ha hívnak.
16/19 anonim válasza:
A párom szülei elváltak. Az anyukáját és az új férjét nagyon kedvelem, az apukáját és a menyasszonyát kevésbé. Ők valahogy nagyon más emberek, mint a párom, vagy akár, mint én, igazából szinte nagyra nőtt gyerekek, emiatt ritkán érzem azt, hogy igazán megértenénk egymást, lenne közös témánk, stb. Mi nehezen tudunk például nevetni azokon a megszólalásokon, amiket ők humorosnak szánnak, ők meg sokszor nem érdeklődnek azok iránt a témák iránt, amik minket foglalkoztatnak. De nyilván havonta egyszer, amikor találkozunk, elvagyunk valahogy, valamiről elbeszélgetünk így vagy úgy, de ez inkább családi kötelességnek érződik, míg az anyukájáékkal tényleg ki tudok kapcsolódni és nem érzem azt, hogy kötelező kört futok éppen.
17/19 Kései Sirató válasza:
Leginkább semmilyen, nagyon ritkán találkozunk.
18/19 anonim válasza:
A volt párom nem tudott bemutatni a szüleinek, mert az anyja eltünt személy, az apja meg munkanélküli alkoholista és utálja. Az én szüleim meg őt utálták, mert 8 osztálya volt csak, és rajtam élősködött, állítólag. Most se párom se szülőm, először vagyok boldog.
19/19 anonim válasza:
Turheto…
Igazabol normalisak, bar en nem nagyon beszelek veluk az utobbi idoben. Zavar hogy az unokajukkal nem foglalkoznak ugy mint pl anyamek. Nem lehet peldaul megkerni oket hogy vigyazzanak ra egy kicsit pedig anyosom nem dolgozik. Idopontot kell elojegyeztetni nala ha a felesegemnek fontos dolga van es a gyereket nem viheti magaval, en meg dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!