Anyósékkal/szülőkkel lakni nektek milyen nehézségeket jelentett?
Sajnos úgy adódott, hogy jelenleg a szüleimmel kell laknom, hiába vagyok 32.
A társkeresés nem igazán megy, a legtöbb pasi egy nagy nulla, vagy erőszakos barom, egyedül meg jelenleg nem tudok fenntartani albérletet, pár olcsóbbat megnéztem, de nem sikerült megszerezni, vagy egy putri volt. Nekem az okozza a nehézséget, hogy bár van szabadságom, mégsem annyi, amennyit Én akarok.
Például a maszturbálás, szex náluk abszolút tabu, velük ilyesmiről sosem lehetett beszélni, mindent másoktól tanultam, tudtam meg. Néha szeretnék egyedül lenni csak úgy, pl olvasni, vagy játszani neten, de szoktak valami hülyeséggel zavarni. H
Folytatás, véletlenül elküldtem! Szüóval ha épp rossz hangulatom van, azt hiszik, hogy valakivel összevesztem, meg titkolózom, holott nem, csak épp ilyenem van, hiába magyaráztam már el százszor, mintha nemértenék.
Volt hogy a fejemhez vágták, hogy el lehet menni albérletbe, ha nem tetszik a rendszer, meg elég kupis vagyok. De mikor a lehetőség ott volt, mindent megtettek, hogy lebeszéljenek róla. Miért ennyi, minek oda, miért ilyen, miért olyan. Egyszerűen nem értem.
A rezsi rám eső részét és a kaját fizetem magamnak egyébként.
Nálunk 15 éve nem gond anyósékkal lakni, külön lakásunk van az emeleten, külön mérőórákkal, saját bútorainkkal.
Mégis tartottam előtte tőle, mert kertes családi ház nagy udvarral, amit anyósék olyan szinten karban tartottak, mint egy mintagazdaságot.
Előre megmondtam, hogy én ebben nem tudok, nem akarok részt venni, városi lány vagyok hetedíziglen visszamenőleg, nem is értek hozzá, nem is érdekel. A meleget 25 fok fok felett nem bírom, a naptól rosszul vagyok, tehát minden kinti munkával kapcsolatban felejtsenek el!
Ezt eleinte nem értették, mivel ők imádják csinálni, szerintem a genetikájukban benne van. De meggyőzhetetlen voltam, ha kellek így jó, ha nem kellek, akkor úgyis jó.
Ezt leszámítva nem vagyok egy renyhe trampli, mindent megcsinálok a saját tempómban ami egy normális életvezetéshez kell, sőt még azon túl is olyasmit, amihez kevés nő ért.
Ha kellett kifestettem a lakást, mázoltam, bútort kárpitoztam, simán bekötök egy villanykapcsolót, vagy le-fel szerelem a gáztűzhelyet.
Ha kell, akkor még anyóséknál is.
A férjem 5-ik éve Ausztriában dolgozik hétfőtől-péntekig, nem szoktam várni rá a tennivalókkal, de nem szaggatom magamról a húst.
Már el tudtunk volna költözni, de nem akarunk, jó így nekünk, már csak a gyerek miatt is.
Nálunk így vita nélkül zajlik az élet, de nagyon fontosnak tartom, hogy előre tisztázva legyenek a feltételek!
(Anyámmal mondjuk egy percig nem költöztem volna össze)
Anyammal nem koltoznek ossze.
Most csak ideiglenesen lakunk egyutt, nyari munka miatt.
Leginkabb nehezseget az jelent, hogy ugy erkezzek haza ejfelkor a melobol, hogy ne kelljen fel ra a baratom apukaja, akinek 6-kor kezdodik a munka. + pont, ha a parom edesanyja sem kel fel. 2 szintes haz, recsego fa csigalepcsovel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!