Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan bírjak így ki még kb 1...

Hogyan bírjak így ki még kb 1 évet itt?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy amióta a fiával megismerkedtem konkrétan utál engem anyósom. Lassan 6 éve h egymásra találtunk és 3 éve hogy náluk élek. Egyre nehezebben bírom elviselni a mindennapi cseszegetéseket hátam mögött kibeszéléseket a fiával. Úgy néz ki hogy jövőre megépul a házunk de mivel fűtéskészre kértük így tudom hogy még rengeteg munka lesz azzal hogy be tudjunk költözni. A másik hogy pár utcával arrébb lesz ezért félek azért hogy sosem lesz igazán nyugodt életunk. Én már várandósan el szerettem vna költözni de az anyagi helyzetünk miatt be kellett vállalnom hogy hozzájuk költözök. Sajnos odáig fajultak a dolgok hogy a férjemmel is eltávolodtunk jó ideje és fogalmam sincs mennyire jó ötlet ez a ház dolog is. Semmi közös program 3 éve semmi randi jóformán alig beszélgetunk egymással. Teljesen kikészultem az államdo cseszegetések miatt és ezért nem tudok a kislányommal se úgy foglalkozni nem tudok nevetni stb. Állandoan feszült és stresszes leszek ha hazajönnek munkából csak akkor vagyok önmagam ha ketten vagyunk a kislányommal. Az a baj h félek lépni félek csak úgy összepakolni és hazaköltözni mert itt van a kislányom házas vagyok.
2023. máj. 24. 14:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
79%
Neked hány apától van ennyi eszed?
2023. máj. 25. 08:48
 22/25 anonim ***** válasza:
100%
Te döntésed volt, hogy odaköltözöl.Más nyakára.Te döntésed vilt, hogy szülsz, de nincs hova, más házához.
2023. máj. 25. 12:29
 23/25 anonim ***** válasza:
56%

Anyós nyakáea szültél - még jó, hogy a nemlétezője kivan veled, már bocs.

Ott héderelsz 3!!!! éve és még lebabáztál neki. :D Védekezés ismeretlen fogalom, mi?

2023. máj. 26. 19:32
 24/25 anonim ***** válasza:
74%

Az ilyen ingyenélő felelőtlen perszónáktól kíméljen meg az isten na meg a gyerekemet is, ha egy mód van rá.

Én mondjuk biztosan oda se engedtelek volna költözni, legkésőbb meg akkor cuccolhattál volna, mikor még kopasz pcsára le is babáztál. Szánalmas. Nem vagy jobb, mint a segílyért sorban álló c típusúak, akiknél a felelősségteljes gyermekvállalás ismeretlen fogalom.

És még te szidod azt, aki nem rúgott ki páros lábbal már az elején?

Mehettetek volna szépen albérletbe, két fizetésből ki kell, hogy jöjjön. Ha nem, akkor ezt kellett volna megoldani első körben, papás-mamásdi helyett.

2023. máj. 27. 14:30
 25/25 anonim ***** válasza:
70%

A regi tobb generacios mindenkinek elonyos egyuttelesekbol( foleg a gyereknek) ahol a nagyi vigyazott a gyerekre (idegenek helyett, bebiszitter, mindenfele draga tabor helyett csak h nyaron ne legyn egyedul ) cserebe anyos se volt egyedul, a gyerek se iskola utan amig a szulok dolgoztak most az a divat h jaj szegeny anyos ha egyutt el a sajat! unokajaval akit "hangzatosan ugy szoktak hivni, hogy akit mindenkinel jobban szeret" es annak az anyjaval akivel az unoka egyutt jar mivel neki koszonheti. Es arrol sincs szo h nincs hely. Nagyon el van ez mar torzulva.

Tenyleg olyan nagy elvaras, hogy anyos ne tegyen megjegyzeseket az unokaja anyjara foleg ne a hata mogott uszitson?

Csupan ennyi, hogy ne okoskodjon bele a fia hazaseletebe. Ez olyan nagy kérés?

Biztos h fizetik a koltsegeiket, kajat stb es anyosnak 1 fillerebe se kerul sot, cserebe latja a fiat es az unokajat amikor akarja. Ha epp nem akarja biztos h van sajat szobaja elvonulni stb. Ok pedig epitkeznek tehat haladnak valamerre. Ha meg igazan megutalta a menyet szepen szoljon a fianak h ideje elkoltozni ne pedig gonoszkodjon es probalja szetszedni oket, hisz a gyereknek az semmikepp se erdeke, mergezve az otthoni legkort.

2023. máj. 28. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!