Hogyan bírjak így ki még kb 1 évet itt?
Már megint egy x éve anyósnál lakok és a nyakára szültem egy gyereket kérdés.
Neked nincsennek szüleid? Miért nem a saját anyádat boldogítod?
"másik hogy pár utcával arrébb lesz ezért félek azért hogy sosem lesz igazán nyugodt életunk."
Ezt jól látod. 6 év alatt nagyon jó teljesítmény, hogy erre rájöttél.
Sosem fog leszakadni a férjed az anyja csöcseiről.
Kedves utolsó! Én sem vagyok rózsás viszonyba az anyósommal...örülök mikor nem látom.
De bevallom a kijelentésed kissé elszomorított, mert én egy másik szemszögből is megnézem a dolgot...
Az anyósomnak 1 fia van, a fejemre állhatok, akkor is utálni fog, ahogy mindenki mást is. Huncut is rendesen. Ezen nem tudok változtani.
Viszont nekem is kisfiam született, több gyerekem pedig nem lesz.
Ha az élet úgy akarja, akkor egyszer én is valakinek az anyósa leszek majd.
És a fájdalomajd megölne, ha a menyem utálatát kéne elviselnem, és a fiamat akit a világon mindennél jobban szeretek, ellenem uszítaná.
Persze, én sem szeretnék meny utáló anyós lenni, ez természetes, mert nekem s esik jól, hogy ok nélkül utál most az enyém.
Szóval ha én nem adok rá okot, csak remélni tudom, hogy a leendő menyem majd megtűr.
Sajnálatos módon azt látom a környezetemben, hogy a fiús anyukák el vannak nyomva és ki vannak utálva ok nélkül is. Ez nagyon szomorú, mert nem minden anyós egyforma.
10-es: gondolom egyetertunk abban, ha valaki a 40 ezres abortuszt nem tudja kicsengetni akkor ne vallaljon gyereket.
Nagyon mast nem tudok hozzatenni, a tobbiek mar elmondtak, hogy igy jar az, aki az anyosa nyakara szul. Szerintem ezert sem bir, varja mar, hogy elmenjetek.
Eszemben sincs azt mondani, hogy anyós jogosan cseszeget, de azért gondolj bele, te hogy éreznél fordított helyzetben: nem kedveled anyóst, finoman szólva egyáltalán nem, és akkor egyszer csak odaköltözik a nyakadra, a másik gyermekével együtt, és a hátad mögött folyton panaszkodik a férjednek, hogy te nem vagy elég kedves velük, és mosolyogsz rájuk egész nap.
Szerintem a cseszegetés egy nagy része azért van, mert igazából a náthás pi...-be kíván téged az otthonából, és bár csúnyán hangzik, de lehet, hogy az unokával való folyamatos együttélés se jön be neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!