Gyűlölöm az anyósomat! Hasonló cipőben járók, hogy vagytok képesek elviselni?
Gyulolom az anyosom,a hatam kozepere se kivanom megvan az okom termeszetesen,ok nelkul nem utalok senkit!
Ha megyunk hozza ebedre mar ideges vagyok,de annyira hogy ram van irva pedig meg az ajtajan fel labbal leptem csak be.
Persze parom oda van teljesen az anyjaer...
Igazabol ha parommal osszeveszunk az 99% ba az o anyja miatt van
Mert en nem szeretnek hozza jarkalni es paromnak eg rosszul esik es megsertodik ram olyankor egesz nap meg se szolal
Se a gyerekhez nem szol se hozzam!
Ezek parba vannak (anyos +anyja) igazabol mindkettot ruhellem🤧
Na de az erem masik oldala
Nekem is vannak szuleim,oda is jarunk mivel ok kertes hazba laknak ezert az en szuleimnel van hogy delre erkezunk es este akar 8 kor megyunk haza
Gyerek is jol erzi magat,jatszik az udvaron,sajnos mi panelba lakunk
Anyos is panelba anyosnak 1-2 orat szoktunk tolteni!
Multkor hallottam h az anyos anyja felhivta parom hogy a lanyat (tehat anyosom) zavarja hogy az en szuleimnel tobb idot toltunk mint naluk es parom legyen szivesen ezen valtoztatni,parancsoloan mondta neki
/parom telefonon hivta parom felvette es elkezdte a telot lehalkitani de valahogy nagyon nem sikerult,ugyanis en mindent hallottam/
Nem tudom mit lehetne tenni
Engem idegileg mar kikeszit ha latnom kell ezt a ket gyonyoru parost 🤢🤢
De parom meg ugye nem hagyja annyiba h oda ne menjunk
Mar azis megfordult a fejembe h miattuk fog a kapcsolatunk veget erni SAJNOS
Hmm igen, lehet, hogy valóban az az anyós célja, hogy egy ilyen szarkeverő, savanyú, szemét hárpiát, mint te, ne kelljen kerülgetni a saját lakásában.
Könnyen előfordulhat, bizony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!