Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek megfog ezen sértődni?

Szerintetek megfog ezen sértődni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy anyósomnak szombaton lesz a szülinapja. Már tudjuk egy ideje, szerveztük is meg minden. De most amikor dolgoztam feliratak a munkahelyem kötelező túlórára és hiába mondtam a főnökömnek hogy nekem már programom van, azt mondta hogy akkor is kötelező bejönni, ha nem megyek akkor fegyelmit kapok.

Egyenlőre nem tudom hogy hogyan mondjam el neki. Mert pl tavaly a férjemnek volt hasonló gondja és akkor nagyon megsértődött anyósom.

2023. febr. 20. 15:08
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:

Vasárnap nekem nem jó, mert megyünk kirándulni a szüleimmel.

Egyébként elmondta neki a férjem hogy nem tudok menni, elsőnek nem örült neki, vágta a fejeket, de utána mondta hogy hát jól van akkor mindegy ez így alakult.

2023. febr. 21. 16:03
 22/27 anonim ***** válasza:
73%

Akkor mégiscsak megértette és nem sértõdõtt meg.

Viszont már vasárnap nem leszel fáradt kirándulni a szüleiddel,ja értem õk mégiscsak a te szüleid.

2023. febr. 21. 17:35
 23/27 anonim ***** válasza:
49%

Azért ha a belemet húznom akkor is elmennék tiszteletemet tenni (felköszönteni)

Ha már másnap kirándulok a szüleimmel

2023. febr. 21. 17:59
 24/27 A kérdező kommentje:

Szüleimmel már fél éve le van beszélve. Ők a szüleim, nyilván elmegyek velük kirándulni.

Anyós eleinte úgy volt hogy nem tart szülinapot, utána mondta 1 hónappal ezelőtt hogy jajj de még is jó lenne összeülni.

Arról meg már nem tehetek hogy kötelező túlórára behivtak, csak mert nem lett elég darabszám. Táppénzre nem megyek, mivel így is létszám leepites van, meg ugye fegyelmi jár érte ha nem maradunk túlórazni. Ennyit nem ér. Meló után nem mennék, nincs kedvem azután beszélgetni, örülök neki hogy ha tudok pihenni.

De legalább nem sértődött meg.

2023. febr. 21. 18:29
 25/27 anonim ***** válasza:
73%

Anyósodnak meg már tavaly ilyenkor is tudtad, hogy most lesz születésnapja. 🤷‍♀️

Ebben a formában szerintem bunkóság, hogy még köszönteni se mész el munka után, azon a plusz 1-2 órán már nem múlna semmi.

2023. febr. 22. 08:17
 26/27 A kérdező kommentje:

Őszintén szólva amúgy sem kedveljük egymást anyóssal. Főleg a 2022es karácsony óta. Csak nem erről akartam kérdésben írni, mivel nem az volt.

Így szüleimmel hamarabb elmegyek kirándulni, úgy hogy már pihentem, mint anyoshoz menni hulla fáradtan. Majd felköszöntöm hétfőn. Ő nekem tavaly meg az enyémet felejtette el, 2 héttel később köszöntött fel, még se hisztiztem.

2023. febr. 22. 15:09
 27/27 anonim ***** válasza:
65%

Nem bírjátok egymást, meg amúgy ő se köszöntött fel, de még is attól parázol hogy megsértődik e 🤔

Igazából úgy gondoltad h jogos lenne a sérelme, de bíztatást vártál h "áhh hát ő a helikopter ha ilyenen megsértődik"

2023. febr. 22. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!