Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek megfog ezen sértődni?

Szerintetek megfog ezen sértődni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy anyósomnak szombaton lesz a szülinapja. Már tudjuk egy ideje, szerveztük is meg minden. De most amikor dolgoztam feliratak a munkahelyem kötelező túlórára és hiába mondtam a főnökömnek hogy nekem már programom van, azt mondta hogy akkor is kötelező bejönni, ha nem megyek akkor fegyelmit kapok.

Egyenlőre nem tudom hogy hogyan mondjam el neki. Mert pl tavaly a férjemnek volt hasonló gondja és akkor nagyon megsértődött anyósom.

2023. febr. 20. 15:08
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
80%
12 óránál többet csak készenléti munkakörben dolgozhatsz... Márpedig ha ezt nem rendes munkaidőként rendelték el, hanem túlóraként, akkor biztos nem abban vagy. Ezen agyalj inkább, ne a szülinapon.
2023. febr. 20. 18:02
 12/27 anonim ***** válasza:
51%

Milyen volumenu ez a buli? Kulon berelt terem,20- 30 fo, elore megrendelt kaja? Mert oke, akkor nyilvan nem ugralnek, maradjon minden ugy, ahogy van.

Vagy csak a szuk csalad, 5-10 fo es egy ettermi ebed?

Ha utobbi, azt gondolom, hogy siman at lehet tenni, te meg vegyel ki akkor szabit arra a napra, hogy tutira ne hivjanak be.

2023. febr. 20. 18:14
 13/27 anonim ***** válasza:
75%
Mond meg neki,hogy te mindent megtettél,de kötelező bemenni máskülönben fegyelmit kapsz.Értelmes felnőtt ember ezen nem sértődik meg.
2023. febr. 20. 21:53
 14/27 anonim ***** válasza:
90%
Az hagyján, hogy a sértődős, játszmázós, érzelmi zsarolós embereknek nincs helye az életemben, de egy ilyen munkahelynek sem.
2023. febr. 21. 06:17
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen miatt megsértődne, azt érné el vele, hogy, hogy minimálizálom a kapcsolatot.

Amúgy meg egy pillanatig nem ideigeskednék, hogy mit szól hozzá.

2023. febr. 21. 09:14
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az anyósod nem egy 10 éves gyerek, hogy ne értse meg a kötelességedet.Szóljál neki, hogy mire kértek meg a munkahelyeden.
2023. febr. 21. 10:31
 17/27 anonim ***** válasza:
83%
Én ezt úgy szoktam megoldani, hogy kiiratom magam az orvossal pénteken sőt, hogy hihető legyen még csütörtökön, hétfőn meg simán megyek dolgozni. Amúgy meg eleve nem dolgoznék ilyen szar helyen, szombaton 10+ órát dolgozni wtf
2023. febr. 21. 10:36
 18/27 A kérdező kommentje:

Otthon ünnepelné a szűk családi körrel a születésnapját.

Most először hívtak be így a munkahelyen, meg amúgy is még tavalyról van egy nap amit le kell dolgozni.

Munkahely váltás nem opció, mivel előtte 6 hónapig voltam munka nélküli.

2023. febr. 21. 13:12
 19/27 anonim ***** válasza:
88%
Nem lehet vasárnapra tenni a családi összejövetelt?
2023. febr. 21. 15:10
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Vagy áttenném vasárnapra, vagy ha tudom, hogy fontos az adott nap, akkor bevállalnám, hogy munka után még talpon maradok 1-2 órát - a férjed menjen nélküled az ebédre, te meg utólag be tudsz csatlakozni, ha végeztél.

Egy évben egyszer van ilyen, szerintem egy ilyen szitut simán meg lehet oldani úgy, hogy senki ne sérüljön.

2023. febr. 21. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!