Mennyien elfogadóak, azzal a férfival, aki 40 körül az édesanyjával lakik?
Jó, írd le mêg százszor, mi volt a baja az exbarátnődnek, mint elmondtuk, mi ezt értjük.
De mi a konkrét kérdésed?
Ha az, mennyien elfogadóak, akit kb. a nők 0,5 %-a, akinek ez a helyzet azért felelne meg, mert maga sem tud hova menni.
Ennyi. Mit szeretnél még tudn?
Kérdező: értjük, leírtad már párszor. Mi ezzel a célod? Teljesen egyetértek a barátnőddel és az indokaival.
Köszönöm főzni én is és a férjem is tud, emiatt aztán kizárt, hogy anyós közelébe költöztünk volna!
Inkább, ha nem tudod elfogadni az ellenvéleményt ne írj kő kérdést. De tényleg, mi nem volt ezen értelmes?
Az itteni válaszolok döntő többsége NEM fogadná el a vázolt helyzetet, ahogy a barátnőd se fogadta el. Ezen valtozatni nem tudsz.
Könyörgöm, ne legyél már ennyire egyszerű...
Hiába magyarázod meg, ez nem egy jó szitu. Értem, neked jó, mert te anyádba vwgy szerelmes és nem sikerüpt leválnod de fogd már fel bszki, hogy NEM akarom anyád főztjét enni és vele menni fürdőbe, NEM akarok vele lakni, megosztani a konyhát meg a telket, MERT FELNŐTT ember vagyok és ez nem normális. Ez max huszonévesen oké.
Ok. Így sem vonzó ez kábé senkinek. Egyéb kérdés?
Hiába dugod a fejed a homokba, nem véletlenül vagy egyedül.
🤣🤣
Ha olyat irunk ami kifejezi hogy EZ GÁZ es nem nem tetszik a noknek !!
Erre jon a "ne irj ha nem tudsz ertelmeset irni". 🤣🤣🤣 Sirok. Qv @ jóó !! :D
Roviden: NEM. Ez Nem kell a noknek.
Es Igen. Igazad van. Ok a gonoszak.
Es Igen! Egyedul maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!