Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyósotok érdeklődött felőlete...

Anyósotok érdeklődött felőletek mikor terhesek voltatok?

Figyelt kérdés

Az én anyósomat nem igazán érdekli. Sógornőm is terhes (férjem testvérének a felesége). Ő róla érdeklődik, meg rohan segíteni bármi van persze.

Jó rendben, velem annyira nincs jóban vagyis volt pár vitánk, amikor igazából szinte csak magamat védtem, de soha egy jelzőt nem mondtam volna rá vele ellentétben.

Igazából férjemnek mindig ír, de a “hogy vagytok?”ban minden kimerül.

Van egy 4 éves kislányunk is és azt vettem észre, hogy ő se túlzottan érdekli, bezzeg sógorom lánya a favorit, szinte csak vele foglalkozik ha családi esemény van…

2023. jan. 10. 13:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
92%
Rendszeresen érdeklődik, ha kehes vagyok szokott gyümit, gyógyszert hozni. Főzni is szokott nekünk,na itt nyilván hogy a fia meg az unokája ne éhezzen azért, de ezt elnézem neki. 🤣🤣🤣🤣
2023. jan. 10. 16:00
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Addig érdeklődött anyósom amíg, meg nem tudta hogy lány gyermekem lesz. Azóta nem igazán keres. Ő csak fiú unokát akart ( van már neki 2) és szóba sem jöhetett lány.
2023. jan. 10. 17:45
 13/17 anonim ***** válasza:
25%
...
2023. jan. 10. 20:22
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha találkoztunk, megkérdezte egyszer-kétszer, hogy hogy vagyok. Nem bántam, de nem is hiányzott volna, ha nem kérdezi, valamiért ez nekem nem fontos. Ha nem lennék jól, nem üldögélnék ott, hanem otthon feküdnék, vagy rosszabb esetben mennék a kórházba. Szóval az sem zavart volna, ha kérdés nélkül elkönyveli magában, hogy jól vagyok, mert tényleg nem volt oka rá, hogy mást gondoljon.
2023. jan. 11. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Èn a fèrj vagyok...

Anyum (300 km-ről) felhívott engem, ès megkèrdezett ( ha nem aludt párom, vagy ráèrt) akkor kihangosítottam ès beszèlt vele. A párom anyja (10m-ről) nem jött át minden nap, de 2-3 naponta beszèltek szemèlyesen.

2023. jan. 16. 16:33
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk sem érdeklődik. A páromat megkérdezi néha hogy vagyunk de főként csak a kislányom érdekli. Ezzel a terhességgel nem foglalkozik, egészen addig érdekelte a dolog hogy mi a neme a picinek. Iszonyatosan csalódott volt hogy nem fiú lesz és hogy megint kislányt szülök. Ha átjön én illedelmesen megkérdezem hogy van, panaszkodik egy sort és mesél de nem kérdez vissza. Apósom mindig megkérdezi hogy vagyok és hogy viselem a várandósságot. Segíteni nem segített anyós soha. Csak azt ajánlotta fel hogy szülés után segít és babázik helyettem. Nem fogadtam el, mert úgy éreztem friss anyukaként inkább annak örülnék ha néha valaki főzne helyettem az első héten.
2023. jan. 28. 13:35
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudtam levakarni magamról. Egész nap ott téblábolt nálunk és mindenben beakart szabályozni, hogy mit egyek stb.
2023. febr. 27. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!