Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Most tényleg én voltam a...

Most tényleg én voltam a bunkó az anyósommal?

Figyelt kérdés

Két hete a párommal készültünk menni vásárolni. Anyós megkérdezte, hogy jöhetne-e ő is, mert ő is akar egy két dolgot venni. Mondom oké. Nem is ezzel volt a probléma a probléma azzal volt, hogy az egész utat végig sikoltotta meg jajgatta. Ha kielőztem egy előttem 70-el menő autót, egyből elsikoltotta magát. Ha az autópályán átmentem a jobboldali sávba megelőzni egy kamiont akkor is sikoltott. Pedig max csak 130-al mentem. Akkor minden egyes apróságért jajgatott. A pohár akkor telt be nálam, amikor elkezdett okoskodni, hogy most kimehettem volna mert, hogy jobbról senki se jött. Na ott félre álltam ès mondtam neki, tényleg a lehető legnormálisabb hangnemben, hogy nagyon szívesen átadom neki a kormányt. Na onnantól kezdve már nem szólt semmit csak jajgatott. A párom se szólt hozzàm két napig, mert szerinte tiszteletlen voltam vele.

Most azzal csesztet a párom, hogy kérjek tőle bocsánatot, hogy bèke legyen Karácsonyra.

Tènyleg nekem kéne bocsánatot kérnem?

2022. dec. 22. 07:17
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
19%

"Egy kis nézeteltérés miatt nem kell felrobbantani egy kapcsolatot. "

Új vagy itt? Ez itt a gyk. Itt mindenért meg kell szakítani a kapcsolatot mindenkivel és el kell költözni és soha többet nem beszélni velük.

2022. dec. 28. 21:53
 52/52 anonim ***** válasza:
100%

50!

Te vagy beteg!

Nem mondtuk, hogy azért dobja fel a kapcsolatot a kérdező, mert az anyósa szólt egy rossz szót, hanem mert a párja is az anyjának adott igazat. Ha lenne ilyen téren tapasztalatod, tudnád, hogy ez MINDIG így lesz, sosem a párja lesz az első, akkor sem, ha nem az anyjának volt igaza. Márpedig, aki visít meg üvölt a kocsiba, főleg, ha nem is vezetett még életében sem, annak nincs igaza!

2022. dec. 29. 14:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!